Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Η ΕΠΟ επιλέγει τακτικούς δικαστές από τον Άρειο Πάγο

Η ΕΠΟ επιλέγει τακτικούς δικαστές από τον Άρειο Πάγο

Η πρόσληψη του  Σκίμπε ως ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Εθνική Ανδρών δεν ήταν η μοναδική σοβαρή απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Η πρόσληψη του Μίχαελ Σκίμπε ως ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Εθνική Ανδρών δεν ήταν η μοναδική πολύ σοβαρή απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίασή της.

Η πιο σημαντική, ίσως, είναι η εξουσιοδότηση που δόθηκε στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για να επιλέξει τους τακτικούς δικαστές που θα συνθέσουν το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας, βάσει σχετικού καταλόγου που θα αποστείλει ο Άρειος Πάγος.

Σε άλλα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ., επικυρώθηκε η ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας στον OTE TV, παρά τις ενστάσεις της Forthnet.

Ακόμη, ανανεώθηκε η θητεία του Βασίλη Γεωργόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παίδων έως τον Ιούνιο του 2016, όπως και του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Σάλας και Άμμου, Στέφανου Σοϊλεμέ, του γυμναστή της Εθνικής Γυναικών, Δημήτρη Μπατσίλα και του προπονητή τερματοφυλάκων, Στέφανου Αϊβαλιώτη.

Συντάκτης

Άρθρα : 16732
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top