Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Ο Μέντες βοηθός του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Ο Μέντες βοηθός του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Βοηθός του Γιάννη Αναστασίου αναλαμβάνει από σήμερα, Πέμπτη, ο Νταβίντ Μέντες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης.

 

Παράλληλα από άλλο πόστο συνεχίζει ο Γιάννης Βονόρτας.

Όσον αφορά τον κ. Βονόρτα, αναμένεται να συνεχίσει από διαφορετικό πόστο στην ομάδα, από την οποία χαρακτηρίζεται ως «πιστός στρατιώτης», το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top