Οι Μικροί της Δήμητρας σε Πανθεσσαλικό τουρνουά

Συμμετοχή στο Πανθεσσαλικό Τουρνουά στη Λάρισα για τα τμήματα της Δήμητρας

12182819_10207621150948306_2192337763853706901_o

 

Σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της Θεσσαλίας συμμετείχε η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων. Το Πανθεσσαλικό Τουρνουά διοργανώθηκε από την Ακαδημία του Προμηθέα Λάρισας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ειδικότητα ποδοσφαίρου) και τον Αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Dr. Ζήση Παπανικολάου (Ph.D) καθώς και με τη συμμετοχή των φοιτητών της ειδικότητας.

Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Τερψιθέας στη Λάρισα τη Κυριακή 25 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό οι Ακαδημίες: Δήμητρα/Απόλλων, Προμηθέας Λάρισας, Ακαδημία Αγίας Παρασκευής Βόλου, Αμπελόκηποι Λάρισας και Ακαδημία Πλαστήρα Καρδίτσας. Η πολυμελής αποστολή της Δήμητρας ταξίδεψε με δύο λεωφορεία και περισσότερους από 110 αθλητές ηλικίας 6 ως 11 ετών.

Το μεγάλο αυτό Τουρνουά περιελάμβανε πάρα πολλές αναμετρήσεις μεταξύ των παραπάνω ομάδων ενώ η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη το ίδιο και των γονέων που ακολούθησαν τις αποστολές στην Τερψιθέα. Όλοι οι νεαροί αθλητές πήραν πολύτιμες παραστάσεις και διασκέδασαν ιδιαίτερα κάνοντας το άθλημα που αγαπούν ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν ακόμη μια φορά άψογο. Η Ακαδημία της Δήμητρας συγχαίρει τους διοργανωτές για την πολύ καλή φιλοξενία και την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.