Κούγιας: «Ο Μπέος κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό Βόλου»

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε αποκαλύψεις.κατάλογος
Ιδού τι σχολίασε στον “Οk radio 104.8”: “Όταν ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή, είχα κάνει αίτημα ο ιδιοκτήτης της αντίπαλης ομάδας να φιλοξενείται αυτός και κάποιοι ακόμα στο γήπεδο. Ας μην το κρύβουμε ο Μπέος κάνει κουμάντο και οι συνεργάτες του. Μπορεί να το αρνηθεί, αλλά μόνο για το νομικό. Αλλά γενικά αυτός και οι συνεργάτες του κάνουν τη διαχείριση.

Είναι ο δήμαρχος, το πρώην αφεντικό και αυτός ο Ολυμπιακός Βόλου αξίζει να έχει μία φιλοξενία. Ας το δει και αυτός και όλοι σαν το γήπεδο που θα μοιράζει “κόμπλεξ”. Που θα έρχονται όλοι από τις “παράγκες” και θα βλέπουν αυτό το “στολίδι”. Ένα γήπεδο που πολλοί λέγανε πως η ΑΕΛ δεν παίρνει αποτελέσματα και τώρα με 10.000 κόσμο γίνεται μία καυτή έδρα”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε μέσως ανακοίνωσης, αναφέροντας: “Δεν θα ασχοληθούμε με τον κ. Κούγια εν όψει του επικείμενου αγώνα της Κυριακής και δεν θα σχολιάσουμε ένα ακόμη παραλήρημά του γιατί αυτή είναι η παγίδα στην οποία επιθυμεί να πέσουμε. Θα ασχοληθούμε όμως μαζί του όπως του αρμόζει εν ευθέτω χρόνω”.