«Φλέβα»: «Χάθηκε η ισορροπία μας»

IMG_3664Διαβάστε τι δήλωσαν προπονητές και παίκτες στο τέλος

Ντούσαν Σάκοτα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που έκανε πολύ καλή εμφάνιση και συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τις δύο νίκες που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Είχαμε σεβασμό απέναντι τους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Το κυριότερο ήταν ότι πήραμε πολλά ριμπάουντ και δεν δώσαμε ευκαιρία δεύτερης επίθεσης στα Τρίκαλα. Κρατάμε την εμφάνιση που ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες και τη νίκη και συνεχίζουμε περιμένοντας το ευρωπαικό παιχνίδι με την Νίζνι.

Για την κατάσταση του Ντούσαν Σάκοτα και την εμφάνιση του Γουόρεν: «Εμείς είπαμε για αλλαγές αλλά ποτέ δεν είπαμε τα ονόματα. Ο Γουόρεν δικαιούται να κάνει μία καλή εμφάνιση, γι αυτό τον φέραμε. Θα κάνουμε την ανάλυση μας τις επόμενες μέρες και δεν είμαι σε θέση να πω κάτι παραπάνω.  Ήταν μία δύσκολη βραδιά για την οικογένεια. Πριν το παιχνίδι ο Ντούσαν ήταν καλύτερα».

Για τον Ανοσίκε: «Θέλουμε λίγο ηρεμία για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ο παίκτης είναι τραυματίας και συνέχεια ακούγονται διάφορα».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης ανέφερε: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα Τρίκαλα ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι με την άμυνα μας και την επίθεση. Μας έδωσε και ο κόσμος μια έξτρα ώθηση. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και βήμα βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης σημείωσε: «Σίγουρα ήταν μία αναμέτρηση που περιμέναμε την ΑΕΚ να αντιδράσει μετά το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έβγαλε πάθος και συγκέντρωση. Εμείς είχαμε δύσκολη εβδομάδα γιατί είχαμε τραυματίες κάποιους βασικούς παίκτες. Χάθηκε η ισορροπία μας. Τους στόχους που θέσαμε όσο αφορά το διάβασμα του αντιπάλου δεν τους πετύχαμε. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε ότι ήθελε. Ήταν ένα παιχνίδι εμπειριών για πολλά παιδιά και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να αποτελέσει. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες κάποιων παικτών – κλειδιά. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, χαίρομαι που την βλέπω να βρίσκεται στο δρόμο που της αξίζει».

Φίλιππος Καλογιαννίδης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ .Φανήκαμε ανταγωνιστικοί όσο μπορούσαμε, ωστόσο κάναμε αρκετά λάθη, από τα οποία μαθαίνουμε. Ακολουθεί ο αγώνας με την Κηφισιά που θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη στην έδρα μας».