Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Παναγόπουλος: «Μας αδικεί το σκορ, για νίκη στην Καρδίτσα

Παναγόπουλος: «Μας αδικεί το σκορ, για νίκη στην Καρδίτσα

 Παράπονα για πέναλτι στην τελευταία φάση έκανε ο Διγκόζης ενώ ο Κ. Πανγόπουλος μίλησε και για το ματς με την Καρδίτσα

 IMG_7925

Μιλώντας για τον αγώνα ο προπονητής της Κέρκυρας ανέφερε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα , στάθηκε στην τελευταία φάση όπου οι Φαίακες ζήτησαν πέναλτι και τόνισε πως   «Μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο έπαιξαν δύο ποιοτικές ομάδες όμως σε  όλη την διάρκεια η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη έχασε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Δυστυχώς από  αδράνειες δικές μας δεχθήκαμε 3 γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Για τη φάση που διαμαρτυρήθηκαν ανέφερε: Νομίζω ότι είναι πεντακάθαρο πέναλτι και ο διαιτητής αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Δεν άκουσα κάτι για  αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο μου . Εγώ πιστεύω είναι πέναλτι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Θέλω να σταθώ στην τελευταία φάση.
Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Στην χειρότερη περίπτωση έπρεπε να πάρουμε ισοπαλία. Δεν παύει όμως το ότι λέω ότι έπρεπε να κερδίσουμε και δεν μειώνει την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά των Τρικάλων».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΑΟΤ Κώστας Παναγόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και ξεκίνησε μιλώντας για τα χάλια του αγωνιστικού τονίζοντας πως το παιχνίδι μόνο football league  δεν ήταν απ αυτές τις συνθήκες Είμαι εγώ πρώτος που είπα μια εβδομάδα πριν ότι το γήπεδο δεν θα ευνοήσει τις δύο ομάδες. Είδαμε την ομάδα των Τρικάλων να παίζει ποδόσφαιρο να βάζει την μπάλα κάτω και την ομάδα της Κέρκυρας να προσπαθεί με μεγάλες μπάλες να βάλει την μπάλα στην περιοχή μας.

Ξέραμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε.  Για μένα η Κέρκυρα διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ στην κατηγορία .Τακτικά κινηθήκαμε σε υψηλά επίπεδα. Για να είμαι ειλικρινής είχα αμφιβολία και ενστάσεις για την ποιότητα του παιχνιδιού λόγω του αγωνιστικού χώρου. Είδαμε μια Κέρκυρα η οποία δεν κλείστηκε. Βλέποντας το παιχνίδι είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση. Είναι προϊόν δουλειάς δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια . Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο δίκαιο, μας αδικεί για ένα μεγαλύτερο σκορ. Χαίρομαι που ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους της ομάδας.Με διαιτησία δεν ασχολούμαι απλά θα αναφέρω ότι για 4ο παιχνίδι η ομάδα των Τρικάλων δεν αντιμετωπίζεται όπως πρέπει.
Ο κόουτς μίλησε και για το επόμενο ματς και ανέφερε: «Στόχος μας  είναι να πάμε στην Καρδίτσα την επόμενη Δευτέρα και να κερδίσουμε την Αναγέννηση. Ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί από εμάς τίποτα. Θα πάμε την Δευτέρα στην Καρδίτσα σεβόμενοι την Αναγέννηση να κερδίσουμε».

IM4444444444444444G

Συντάκτης

Άρθρα : 16715
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top