Πρεμιέρα με νίκη οι Παίδες της ΕΠΣ Τρικάλων

 

 

Με το δεξί στο Ενωσιακό πρωτάθλημα μπήκε η Μικτή Παιδων της ΕΠΣ Τρικάλων

 

Με το δεξί στο Ενωσιακό πρωτάθλημα μπήκε η Μικτή Παιδων της ΕΠΣ Τρικάλων. Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Γοργοβιτων οι νεαροί Τρικαλινοί νίκησαν με 1-4 το συγκρότημα της Καρδίτσας

Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Γοργοβιτων οι νεαροί Τρικαλινοί νίκησαν με 1-4 το συγκρότημα της Καρδίτσας

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν σκορ στο 21′ με προσπάθεια του  Νασιόπουλου μετά από φάουλ στο  οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο οι παίκτες της ΕΠΣΤ απάντησαν  με πλασέ του Τάμπου στο 25’ και μπήκαν μπροστά στο  30′  με απ ευθείας φάουλ του Παπαδάκου.

Στο β’ ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν ο Θ καρακώστας καθώς πέτυχε δύο γκολ στο 59′ και στο 64′ και καθάρισε την υπόθεση της νίκης

ΕΠΣ Καρδίτσας : Οικονόμου (66′ Γκαντής), Πιλάτος (33′ Τ.Θεολόγης), Αρσενίδης (31′ Παλάντζας), Κουτλής, Νασιόπουλος, Β.Θεολόγης, Τσαχματιώτης (68′ Κατσιγιάννης), Σπυρόπουλος (45′ Ζάχος), Γεωργαντζάς (54′ Κολοβός), Ξέρας, Μπαλτάς (26′ Κούλπας).

ΕΠΣ Τρικάλων : Μπουρούσης, Αγραφιώτης, Αλ.Γκουβίνας, Β.Καρακώστας (44′ Πλακιάς), Μπονέλης, Καραγκούνης, Καλτσάς (72′ Τζιβέλης), Τάμπος (60′ Παπαζήσης), Παπαδάκος (72′ Ντελετσιώτης), Θ.Καρακώστας (66′ Γαντζούλας), Γιαννακόπουλος (45′ Τσιρογιάννης).