Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Μπασκετμπολίστας έκανε πρόταση γάμου στη διαιτητή πριν το τζάμπολ

Μπασκετμπολίστας έκανε πρόταση γάμου στη διαιτητή πριν το τζάμπολ

Συγκεκριμένα, η ιστορία διαδραματίστηκε σε τοπική κατηγορία της Ισπανίας.

solana

Τι θα σκεφτόσασταν εάν μαθαίνατε πως ένας αθλητής είχε σε αγώνα της ομάδας του μία διαιτητή, η οποία τυγχάνει να είναι η κοπέλα του; Το πιθανότερο ίσως ότι οι δυο τους «έστησαν» μεταξύ τους το αποτέλεσμα για να κερδίσουν χρήματα από το στοίχημα, μιας και είναι της μόδας. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αφού ο λόγος που το ζευγάρι έγινε θέμα στα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, είναι ότι ο μπασκετμπολίστας έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του και εκείνη δέχτηκε λίγο πριν από το τζάμπολ.

Συγκεκριμένα, η ιστορία διαδραματίστηκε σε τοπική κατηγορία της Ισπανίας. Τότε ο Πάμπλο Σεράνο, αθλητής της Σολάνα, η οποία αγωνιζόταν απέναντι στη Μιγκελτούρα (για την ιστορία νίκησαν οι γηπεδούχοι 64-53), άρπαξε το μικρόφωνο κατά την ανακοίνωση των 12άδων, στάθηκε στο κέντρο του γηπέδου και αφού άρχισε να παίζει το γαμήλιο εμβατήριο από τα μεγάφωνα του γηπέδου, έπεσε στα γόνατα μπροστά από την σαστισμένη διαιτητή!

Η Μάικα Κρέσπο, όπως ονομάζεται η μέλλουσα σύζυγος, αφού ξεπέρασε το σοκ και πιθανότατα είπε στον θαρραλέο μπασκετμπολίστα «θα τα πούμε σπίτι», αποδέχτηκε την πρόταση και το δαχτυλίδι, δίνοντας και το φιλί στο στόμα επισφραγίζοντας το «ναι» στην πρόταση γάμου.

Τώρα εάν στη συνέχεια σφύριξε καμιά τεχνική ποινή στον σύζυγο δεν το μάθαμε, αλλά στο εξής σε όποιον αγώνα τον πετυχαίνει καλά θα κάνει να προσέχει ο Πάμπλο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε στο «Kia en Zona»: «Σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος να της ζητήσω να με παντρευτεί και το έκανα πράξη».

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top