Επίθεση σε Ελληνες δημοσιογράφους από χούλιγκαν της Ντιναμό

Πρόκειται για τους Γιώργο Στασινόπουλο (εργάζεται στην εφημερίδα Γαύρος) και Διονύση Βερβελέ (απεσταλμένος του Sport24 Radio),

AEF5433EA3EEDAFEFE1C0726E9FD07C5

Το εχθρικό κλίμα που επικρατεί εδώ και καιρό στο Ζάγκρεμπ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης ανάμεσα στη Ντιναμό και τον Ολυμπιακό για την 3η «στροφή» του Champions League, κορυφώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με επίθεση Κροατών χούλιγκαν κατά Ελλήνων ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων». Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου κουκουλοφόροι αναζητούσαν Έλληνες φιλάθλους, και τελικά βρήκαν δύο δημοσιογράφους, τους οποίους χτύπησαν και απείλησαν με μαχαίρι!

Πρόκειται για τους Γιώργο Στασινόπουλο (εργάζεται στην εφημερίδα Γαύρος) και Διονύση Βερβελέ (απεσταλμένος του Sport24 Radio), οι οποίοι σε μία βόλτα τους στα μαγαζιά βρέθηκαν απέναντι σε μια ομάδα κουκουλοφόρων.

Αμέσως φώναξαν «press» για να μην δεχτούν το μένος των χούλιγκαν, αλλά όπως έγινε γνωστό, ο Στασινόπουλος δέχτηκε χτυπήματα, τον έριξαν στο έδαφος και μάλιστα τράβηξαν και μαχαίρι εναντίον του.

Οι χούλιγκαν ρωτούσαν ακόμη και περαστικούς Κροάτες ψάχνοντας για Έλληνες μεμονωμένους οπαδούς και προφανώς κάποιοι… υπέδειξαν τους Έλληνες δημοσιογράφους. Το μόνο καλό είναι πως και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους και το περιστατικό έληξε, αφότου κάποιοι περαστικοί φώναξαν την αστυνομία και έτσι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.