Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Ορμησε και μετά ζήτησε συγνώμη ο προπονητής της Παναχαϊκής

Ορμησε και μετά ζήτησε συγνώμη ο προπονητής της Παναχαϊκής

 

 

Όρμησε στο γήπεδο  προπονητής της Παναχαϊκής στη φάση τοου ακυρωθέντος γκολ,  όμως στη συνέντευξη  ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

«Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν κατάφερε να ποτέ να βρει ρυθμό. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε τελική προσπάθεια την υπεροχή μας. Τα Τρίκαλα ήταν καλά κλεισμένα πίσω και δεν μας επέτρεψαν να βρούμε χώρους. Πολλοί θα πουν πως ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β” Εθνικής όμως εγώ διαφωνώ. Το επίπεδο και η δυσκολία του πρωταθλήματος έχει ανέβει κατακόρυφα σε σχέση με πέρυσι. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι δυσαρεστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί γνωρίζω το πόσο σκληρή είναι η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πέρυσι, όπως θυμάστε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα εξαιρετικά αλλά η πορεία μας στη συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Φέτος έχουμε ξεκινήσει μέτρια στα τρία πρώτα παιχνίδια, όμως είμαστε βέβαιοι πως θα βελτιωθούμε σύντομα και στο τέλος το αποτέλεσμα θα κρίνεται ως εξαιρετικό». Κλείνοντας, επεσήμανε: «Για την διαιτησία δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Το μόνο που θέλω να πω είναι συγγνώμη στον υπέροχο κόσμο μας για την αντίδραση μου. Είναι κάτι το οποίο δεν θα ξανασυμβεί».

Συντάκτης

Άρθρα : 16744
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top