Μαθητές τα ‘χωσαν στον Ηλία Σπάθα!!!

Μαθητές σχολείου  άσκησαν κριτική για την ελληνική διαιτησία, ενώ εκείνος τα έριχνε στα ΜΜΕ!

c81914ca195d306ec7fc399a4d982f8c_L

Ο Ηλίας Σπάθας σε επίσκεψη του στο 3ο λύκειο Κερατσινίου, με αφορμή την Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού, τα άκουσε από τους μαθητές.

«Δεν φταίμε για όλα εμείς. Οι δημοσιογράφοι μας βάζουν στο σημάδι. Μας κατηγορούν για όλα και μετά ο κόσμος τα βάζει με εμάς», φέρεται να είπε ο Σπάθας σύμφωνα με την live sport προκαλώντας την αντίδραση ενός μαθητή: «Μήπως είστε προκατειλημμένος; Δεν μπορεί να φταίνε οι δημοσιογράφοι, λες και είναι αυτοί που σφυρίζουν».

Ο Έλληνας ρέφερι απάντησε: «Αντί να ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές, τα ΜΜΕ προσπαθούν να κάνουν εμάς σταρ και ασχολούνται μαζί μας. Μας τα φορτώνουν όλα». Κάπου εκεί ένας άλλος μαθητής του υπενθύμισε τις δηλώσεις του πατέρα του Γιάννη Σπάθα: «μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε».

«Ο πατέρας μου τότε δεν ήταν διαιτητής, άρα είχε το δικαίωμα να υποστηρίζει μια ομάδα. Και εγώ όταν αποσυρθώ μπορώ να υποστηρίξω κάποια ομάδα. Τώρα όμως δεν υποστηρίζω καμία», ανέφερε ο Ηλίας Σπάθας, ξεχνώντας προφανώς ότι ο Γιάννης Σπάθας είχε θεσμικό ρόλο στο Σύνδεσμο Πειραιά εκείνη την περιόδο.