Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΑ - ΑΓΟΡΑ » Κοντονής: «Υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές για τα χρέη στο ΟΑΚΑ»

Κοντονής: «Υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές για τα χρέη στο ΟΑΚΑ»

Στο φλέγον θέμα των οφειλών πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής

EA245C8B77A97AF661EE02597A79EA41

Στο φλέγον θέμα των οφειλών πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο περιθώριο εκδήλωσης για τα παιδιά, που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από κοινού με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου.

«Υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές παντός τύπου ακριβώς για να κάνουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι: Να κλείνουμε τα μάτια και να αφήνουμε αυτά τα χρέη είτε να παραγράφονται είτε ποτέ να μην διεκδικούνται. Εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα ο υφυπουργός Αθλητισμού. Παρών ήταν και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στον αγώνα χάντμπολ.

Η εκδήλωση αυτή στο ΟΑΚΑ ήταν και η τελευταία δράση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, μιας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που βρήκε ανταπόκριση σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Μιλώντας για τη χρήση των δημόσιων σταδίων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δήλωσε: «Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίας μου εδώ στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, θα ήθελα να πω ότι για να συνεχίσει αυτός ο χώρος να είναι προσβάσιμος και λειτουργικός κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα για να παύσει ένα καθεστώς ασυδοσίας και ιδιότυπης ασυλίας προς κάποιους, οι οποίοι μεταχειρίζονται αυτούς τους χώρους χωρίς να καταβάλουν αυτά τα οποία οφείλουν.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να εισπράττονται τα χρήματα, τα οποία οφείλουν από επιχειρηματική δραστηριότητα και εταιρίες και φυσικά πρόσωπα. Θα ήθελα να πω ότι παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της ελληνικής νεολαίας και του ελληνικού αθλητισμού.

Αυτή η προσπάθεια δεν είναι… αναίμακτη. Υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές παντός τύπου ακριβώς για να κάνουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι: Να κλείνουμε τα μάτια και να αφήνουμε αυτά τα χρέη είτε να παραγράφονται είτε ποτέ να μην διεκδικούνται.

Εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας και σας υποσχόμαστε ότι σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων θα δώσουμε στο τέλος της τετραετίας ένα καλύτερο Ολυμπιακό κέντρο και όσον αφορά στις εγκαταστάσεις τις αθλητικές, αλλά και όσον αφορά και στις υπόλοιπες που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή… ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών».

Συντάκτης

Άρθρα : 16715
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top