Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Παναγόπουλος: «Τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά ακόμη»

Παναγόπουλος: «Τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά ακόμη»

SONY DSCΙκανοποιημένος ο προπονητής των Τρικάλων – Η συνέντευξη τύπου

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Κάναμε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερα διαβασμένοι . Από κει και πέρα δώσαμε αξία στη νίκη του Ευόσμου. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δύσκολη στη διαχείριση γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμη. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό είναι σημαντικό. Τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη η με δύο και τίποτα δεν καταστρέφεται με μια ήττα. Όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν μια ομάδα που κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο. Βοήθησε και ο καλός καιρός, βοηθάμε και μείς.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω καμία πρόβλεψη. Υπάρχουν αξιόλογες και ιστορικές ομάδες. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω. Κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε αυτό που μπορούμε. Όσο είμαστε ψηλά είναι καλό για εμάς και κακό για τους από κάτω. Αύριο το πρωί προπόνηση στο Λογγάκι κεφάλια κάτω δουλειά και συνεχίζουμε».

Ο σκόρερ του εκπληκτικού πρώτου γκολ του ΑΟΤ Παντελής Ριζογιάννης δήλωσε: «Κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο διπλό στον Αστέρα και όλη την εβδομάδα διαβάσαμε τον αντίπαλο. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς τακτικής Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας γιατί δουλεύουμε 2 εβδομάδες. Δεν κάναμε κάτι. Απλά κερδίσαμε ένα ματς. Όλα αυτά που έχουμε δείξει είναι θέμα δουλειάς και σιγά σιγά παίζει ποδόσφαιρο. Ο κ. Παναγόπουλος περνάει σιγά σιγά κάποια πράγματα και έχουμε να βγάλουμε πιο πολλά»

Από την άλλη ο προπονητής της Καλλιθέας Νίκος Παντέλης τόνισε: «Θεωρώ ότι τα Τρίκαλα πέτυχαν μια δίκαιη νίκη και νομίζω πως κέρδισε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ. Ελέγχαμε το παιχνίδι αλά μόλις δεχθήκαμε αυτό το γκολ μπήκαμε με 1-0 στο ημίχρονο. Φτάσαμε να παίξουμε με 4 επιθετικούς στην επανάληψη. Για εμάς υστερήσαμε σε θέμα νοοτροπίας. Ότι και κάναμε σήμερα δεν πετύχαινε τίποτα. Αυτή η εμφάνιση είναι μια άσχημη εμφάνιση αλλά πραγματικά πήραμε αυτό που άξιζε ένα τίποτα. Την άλλη εβδομάδα με τον Πανσερραϊκό να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ευχαριστούμε τα Τρίκαλα για την φιλοξενία.».

Τέλος ο παίκτης της Καλλιθέας Τρύφωνας Τσώνης σημείωσε: «Δεν μπήκαμε πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Μας έπιασε στα πράσα. Ήτανε μέσα στις δυνατότητες αλλά φάγαμε ένα γρήγορο γκολ. Ήταν μια κακή εμφάνιση την αφήνουμε πίσω και έπεται συνέχεια».

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top