Τρίποντο στο ρελαντί

SONY DSC

Τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν 2-0 της Καλλιθέας μπροστά σε αρκετό κόσμο

Κόντρα στην δυνατή ομάδα της Καλλιθέας ο ΑΟΤ πήρε την νίκη με 2-0 μπροστά σε 3.000 και πλέον θεατές που χειροκρότησαν τους κυανέρυθρους.

Την καλά στημένη άμυνα των φιλοξενουμένων «ξεκλείδωσε» με ένα εντυπωσιακό γκολ από 30 μέτρα ο Ριζογάννης στο 27’ στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση των Τρικάλων στο παιχνίδι. Νωρίτερα, αλλά και λίγο αργότερα η Καλλιθέα απείλησε αλλά τα Τρίκαλα «καθάρισαν» το παιχνίδι ουσιαστικά στο 50’ με γκολ του Σεφάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα είδαμε μία διαχείριση δυνάμεων περισσότερο από τον Κώστα Παναγόπουλο με τους φιλοξενούμενους να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις και την μπάλα να παίζεται κυρίως στο κέντρο.

Με το τρίποντο αυτό τα Τρίκαλα πλασαρίστηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σίγουρα αισιοδοξούν για την συνέχεια.

Το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

5′ Μετά απο κόρνερ του Μασένα κεφαλιά του Τσώνη μπλοκάρει ο Χιώτης

27′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Απίστευτη βολίδα του Ριζογιάννη έξω απο την μεγάλη περιοχή, στο παραθυράκι του Κατσούλη η μπάλα, απίστευτο γκολ, 1-0 τα Τρίκαλα μπροστά!!!!

31′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα να ισοφαρίσει, ο Αρναρέλης απο απόσταση βολής πλάσαρε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη

33′ Κίτρινη κάρτα στον Ρεπετσά

41′ Σουτ Γκονζάλες μπλοκάρει ο Κατσούλης

50′ ΓΚΟΟΟΟΛ Μετά απο εντυπωσιακή ενέργεια του Κουσκουνά σέντρα για τον Στεφάνοβιτς που με κεφαλιά – ψαράκι κάνει το 2-0!

56′ Κίτρινη καρτα στον Τεγούση

59′ Κίτρινη κάρτα στον Ρουσσάκη

63′ Κίτρινη κάρτα στον Ζώνα

88′ Κίτρινη κάρτα στον Δουκάκη

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Συμεωνίδης (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Τίκα (Θεσπρωτίας), Θεοδώρου (Πιερίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Κ. Παναγόπουλος): Χιώτης (49′ λ.τρ. Σικαλιάς), Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (82′ Δουκάκης), Γκμπαλέ (70′ Χαροντάκης)

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης (68′ Σμυρλής), Φερέϊρα, Ρουσσάκης, Τεγούσης, Σταύρου, Μασένα, Αρναρέλης (46′ Λουκάνοβιτς), Φράγκος (56′ Μπούζας), Τσώνης