Πρώτη νίκη για τη Δήμητρα με 1-2 επί της ΑΕΤ(Κ17)

Η  ομάδα της Δήμητρας επικράτησε της ΑΕΤ(Κ17 ΑΟΤ) με σκορ 2-1 κι έγραψε πρωτη νίκηPA105000-Αντιγραφή-780x439

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η συνεχή βροχή δεν πτόησαν τους παίκτες οι οποίοι τα έδωσαν όλα για τη νίκη και η εξέλιξη του αγώνα είχε μια «άγρια» ομορφιά σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα δεν σταμάτησε, καθυστερήσεις δεν έγιναν , οι φάσεις αρκετές και γενικά παίχθηκε από τους νεαρούς των δύο ομάδων ένα ματς το οποίο είχε ρυθμό, αγωνιστικότητα και καθαρό παιχνίδι.  Η Δήμητρα είχε την εδαφική υπεροχή και οι της ΑΕΤ (Κ17 ΑΟΤ) πάλεψαν, μόχθησαν και πίεσαν σε όλο τον αγώνα.

Η ομάδα της Δήμητρας προηγήθηκε στο 20΄όταν ο Μπαούτης με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ποδάρας. Προηγούμενα και στο 12΄η Δήμητρα είχε δοκάρι με πλασέ του Ποδάρα και στο 15΄ ο Παπαδόπουλος έβγαλε την κεφαλιά του Τσιμπούκα.

Στο 32΄στη γραμμή έδιωξε ο Παπαγεωργίου την προσπάθεια των παικτών της Δήμητρας και στο 42΄ έγινε το 1-1. Σε μια φάση που δεν έδειχνε κίνδυνο, ο τερματοφύλακας Αζίζ πήγε να ντριμπλάρει τον Αλεξανδρή, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον αφύλαχτο Ντόκο ο οποίος σκόραρε σε άδειο τέρμα. Στη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι της Δήμητρας για οφσάϊντ αλλά διαιτητής και βοηθός έδειξαν σέντρα.

Στο 44΄ παράλληλη σέντρα, ο Στεργίου έπιασε αέρα από καλή θέση .

Στο 47΄ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Καραγιώργιο ο οποίος πλάσαρε άστοχα από ευνοϊκή θέση.

Στο 50΄ο Ζαφειρόπουλος για τους φοιλοξενούμενους έδωσε στον Στεργίου αυτός το σουτ , ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 68΄ο Μπαρούτας από τα δύο μέτρα σούταρε ψηλά άουτ. Στο 70΄δυνατό σουτ του Ιωάννου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Και στο 72΄ ο Ιωάννου σκόραρε για το 1-2 ένας παίκτης που μπήκε σαν αλλαγή και έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του. Σε φάουλ του Ζαφειρόπουλου από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Ιωάννου αφύλαχτος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητές: Μίσσας-Μανούρας-Τσιούλης

ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ): (Γάλλος-Σαργιώτης): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπακάλης, Σακελλάριος, Ρουμπιές ( 30΄λ.τρ. Ντόκος), Τσιρογιάννης (70΄Μπανάσιος), Μαγκούτης, Σακελλαρίου, Αλεξανδρής (60΄Τσιακμάκης), Καραγεώργος, Μπεχλιβάνος.

Δήμητρα Απόλλων ( Γκαραγκάνης-Γιαγιάκος): Αζίζ, Πατούλιας, Νάζος, Μούτσιος, Τσιμπούκας, Ποδάρας ( 77΄Παπαδόπουλος), Ταμπάκου, Ζαφειρόπουλος, Μπακρατσάς ( 85΄Ζαρίδας), Μπαούτης, Στεργίου ( 60΄Ιωάννου).

PA104973-Αντιγραφή-780x546

PA104987-Αντιγραφή-780x546