Παναγόπουλος: «Το πιο κομβικό ματς με την Καλλιθέα»

 

 

Κρίσιμο δύσκολο,  αλλά και κομβικό χαρακτήρισε ο κόουτς των Τρικάλων το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα

DSC04683

 

 

Κρίσιμο δύσκολο, αλλά και κομβικό χαρακτήρισε ο κόουτς των Τρικάλων το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Μιλώντας γι αυτή την αναμέτρηση ο  Κώστας Παναγόπουλος δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει κομβική, γιατί όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης : «Είναι ένα ματς που συνδέει τα δύο προηγούμενα , με αυτά τα δύο επόμενα δύσκολα που θα ακολουθήσουν στις επόμενες αγωνιστικές. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα στην αρχή, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και το παιχνίδι με τον Αγροτικό και το ματς με την Καλλιθέα, αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν με Παναχαϊκή και Κέρκυρα, δεν είναι δεν θεωρούνται εύκολες αναμετρήσεις»,

Ο τεχνικός του ΑΟΤ εξέφρασε την ικανοποίησή του για  την εικόνα βελτίωσης που έδειξε η ομάδα μας στο ματς του Ευόσμου, ενώ μιλώντας για την Καλλιθέα (την επόμενη αντίπαλο των  «κυανέρυθρων») τη χαρακτήρισε φιλόδοξη ομάδα που έχει ένα ρόστερ με έμπειρους αλλά και νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές

Χαρακτηριστικά δε ανέφερε: “Είναι μια  έμπειρη ομάδαπου διαθέτει  …μπαρουτοκαπνισμένο τεχνικό πολύ έμπειρο για την κατηγορία. Είναι ομάδα του προπονητή της. Εμείς δουλέψαμε  από την Δευτέρα στοχευμένα πάνω σ΄αυτό το ματς  με μοναδικό στόχο να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.”

Για τις ευκαιρίες που δίνει στους παίκτες
«Είναι ένα από τα δύο πράγματα που ανάφερα στους ποδοσφαιριστές. Τους μίλησα για ποιοτική δουλειά. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι με επαγγελματικό τρόπο. Τους το εγγυήθηκα ότι θα είμαι δίκαιος με όλους και θα κοιτάζω το καλό της ομάδας. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιος μπορεί να αδικηθεί. Όποιος δουλεύει, ανταμείβεται. Γι’ αυτό είδατε τον Χαροντάκη και τον Παπαργυρίου. Πήγαν πολύ καλά και τα δύο παιδιά. Η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Σίγουρα παίζει ρόλο το άγχος αλλά όπως είπαμε και στο ματς με τον Κισσαμικό το κλειδί είχε να κάνει με τους εαυτούς μας. Την ψυχολογία την φτιάχνεις μόνος σου μέσα από τη δουλειά σου. Όσο θεωρητικό και να ακούγεται είναι πράξη. Σίγουρα ένα αποτέλεσμα θετικό βοηθάει.
Περιθώρια υπάρχουν πολλά και για βελτίωση και για εξέλιξη. Είναι θετικό το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πολύ δεκτικά και αντιλαμβάνονται πιο γρήγορα πως θέλω να δουλέψω. Αυτό που είδαμε στον Εύοσμο και μιλάω για την συνολική εικόνα ήταν σε καλό επίπεδο. Την Κυριακή μου δείξαν ότι δούλεψαν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα και αυτό επιθυμούμε να βλέπουμε».

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου
Το γήπεδο είναι ένας προβληματισμός αλλά φαντάζομαι θα τον έχει κάθε αντίπαλος. Του Ευόσμου ήταν πολύ καλό. Δεν είναι και ο καλύτερος αγωνιστικός χώρος και όταν μια ομάδα σαν τη δική μας προσπαθεί να έχει μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος ένας καλός αγωνιστικός χώρος είναι ένα συν.
Ο Βάσκεζ μπήκε προοδευτικά αλλά δεν θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Το ότι ενσωματώνεται σιγά σιγά εξυπηρετεί τις ανάγκες της ομάδας. Δεν θα είναι όμως έτοιμος . Ο Ρομανόφ σιγά σιγά είναι πολύ κοντά στο να είναι υπολογίσιμος ακόμη και την Κυριακή.  Για τον Νιάρο δεν έχω να πω κάτι μια χαρά συνεχίζει όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

Η ατάκα για τον κόσμο

Ερωτώμενος για το αν κάτι τον ενοχλεί στις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην πόλη, ο τεχνικός των Τρικάλων (απαντώντας)  ανέφερε πως ήρθε με θετική διάθεση  και τα βλέπει λοιπόν όλα με αυτή τη ματιά, παρ ότι υπάρχουν και αδυναμίες. Ωστόσο όμως  όπως χαρακτηριστικά τόνισε θα ήθελε στο ματς της πρεμιέρας να έβλεπε περισσότερο κόσμο στο στάδιο. “Παράπονο δεν έχω κανένα ούτε από την πόλη, ούτε από την ομάδα ούτε από τους δημοσιογράφους. Αφού με ρωτάτετε θα πως κάτι προσωπικό, εγώ πχ θα ήθελα να δώ 5000 κόσμο στο παιχνίδι της πρεμιέρας, αλλά όπως είπα από την πρωτη στιγμή που ήρθα , στο χέρι μας είναι… εμείς με τη συμπεριφορά μας να κερδίσουμε και να φέρουμε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο”.

 

 

DSC04692

DSC04689

DSC04695