Ο ΟΣΦΠ για ανανέωση συμβολαίου με Φορτούνη

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού  έχουν ήδη μπει σε διαδικασία αναπροσαρμογής του συμβολαίου του

Τα “πράματα και θάματα” που κάνει ο Κώστας Φορτούνης από το ξεκίνημα της σεζόν, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από “κατασκόπους” ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν κατασκηνώσει στο Καραϊσκάκη ή έτυχε να βρεθούν π.χ. στο Εμιρέιτς.

Επειδή πολλά έχουν φτάσει στα αφτιά των ανθρώπων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ από μανατζαραίους, έχουν σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να τον φωνάξουν για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ξέρουν πολύ καλά ότι ο Φορτούνης, αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο, θα αποτελέσει ένα από τα… hot ονόματα του προσεχούς καλοκαιριού.

Για παράδειγμα, η Τότεναμ είναι μία από τις ομάδες που τον παρακολουθεί στενά την τελευταία εβδομάδα.

Τον είδαν τυχαία με την Άρσεναλ, τους άρεσε και τον ξαναείδαν στην Τούμπα. Προφανώς θα συνεχιστεί το σκάουτινγκ.

 

Η είδηση έχει να κάνει με μία συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Ο Γιάννης Βρέντζος που επέστρεφε από την Θεσσαλονίκη, είδε τον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο.

Ήταν τυχαία η συνάντησή τους; Πολύ πιθανό… Άλλωστε αν είχαν ραντεβού οι δύο πλευρές, λογικά δεν άρχισαν να πιάνουν συζήτηση περί συμβολαίων μπροστά σε τόσο κόσμο. Τα είπαν πάντως για αρκετή ώρα.

Το ακριβές περιεχόμενο της κουβέντας τους δεν μπορούσε να γίνει γνωστό. Η αίσθηση ωστόσο που επικρατεί είναι ότι αργά ή γρήγορα ο Φορτούνης θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους νταμπλούχους! sport24