Άλωσε τον Εύοσμο ο ΑΟΤ!!!

pegasus_LARGE_t_1301_106704988

Σπουδαία νίκη με 1-2 επί του Αγροτικού!!!

Ο ΑΟΤ έδειξε τα δόντια του στην Θεσσαλονίκη και κόντρα στην παράδοση κατάφερε μετά απο εξαιρετική εμφάνιση να πάρει το τρίποντο χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Κουσκουνάς (45′), Γκμπαλέ (66′) με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 76′ με τον Τσεμπερίδη.

Τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν «διαβασμένα» στον Εύοσμο καταφέρνοντας να «σπάσουν» και μία αρνητική προϊστορία ετών. Ο Παναγόπουλος έριξε στο παιχνίδι απ την αρχή τους Στεφάνοβιτς, Χαροντάκη και από τον πρώτο βγήκε η μπαλιά στον Κουσκουνά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο οποίος και άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη (0-1).

e02c9887e81ed3d1abdb92fdfccf7a6d_L

Στις αρχές της επανάληψης ο Αγροτικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 66΄ ο Γκμπαλέ με άψογο πλασέ απέναντι στον Βοσνιάδη σημείωσε το 0-2 και έδωσε καθαρό προβάδισμα στον ΑΟΤ.

Οι γηπεδούχοι και πάλι προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και το κατάφεραν στο 76΄με σουτ του Τσεπερίδη μετά από κόρνερ.

 

Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τζοβάρας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αμαραντίδη, Τσεπερίδη  του Αγροτικού Αστέρα και Μουμίν, Χιώτη, Γκονζάλες των Τρικάλων

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης,Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54’ Καθάριος), Οικονόμου, Κουτσοσπύρος (65’ Τοπούζης), Γέσιτς, Γιάντσης (47’ Βελλίνης)

ΑΟ Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (47’ Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (74’ Δουκάκης), Γκονζάλες (89’ Βαγγελή).