Παναγόπουλος: “Χωρίς Βασκεζ στον Εύοσμο- Δύσκολο το παιχνίδι”

 Την πρώτη συνέντευξη αλλά και γνωριμία με τους Τρικαλινούς δημοσιογράφους είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κώστας Παναγόπουλος

DSC04666

Την πρώτη συνέντευξη αλλά και γνωριμία με τους Τρικαλινούς δημοσιογράφους είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κώστας Παναγόπουλος.

Ο προπονητής των Τρικάλων  έχοντας μαζί του στο πάνελ την υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας κα Μαστορέλη  μίλησε σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη τόσο για το παιχνίδι της Κυριακής στον Εύοσμο (χαρακτηρίζοντας δύσκολη την κόντρα με τον Αγροτικό) , όσο και για τους στόχους της ομάδας ενώ έδωσε και το δικό του στίγμα για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Θέλω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο να κερδίσουμε πρώτα απ όλα τον κόσμο μας να έχουμε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Η ομάδα έχει ένα ρόστερ με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν την κατηγορία αλλά και νέα παιδιά. Χρειάζεται λοιπόν δουλειά για να φτιάξει την κατάλληλη  χημεία , ανέφερε χαρακτηριστικά και διευκρίνησε πως ο Βασκεζ θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής ενώ ο Ρομανοβ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος .

Μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής στον Εύοσμοο ο κόουτς ανέφερε…Νομίζω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτή τη Β΄Εθνική. Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος μας αλλά οι προϊστορίες είναι για να σπάνε. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ο μοναδικός μας στόχος είναι πέρα από την προσπάθεια μας να παίξουμε ποδόσφαιρο, είναι να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα

Aπαντώντας σε ερώτηση για το αν συμβαδίζουν οι στόχοι της ομάδας με τη δική του προσεγμένη τοποθέτηση ο κ Παναγόπουλος τόνισε πως «Δεν είναι κακό να βάζεις υψηλούς στόχους, όλοι το θέλουν αυτό, ούτε είναι κακό να είσαι ανυπόμονος όπως είναι ο Γιαλιάς, δεν είναι κακό να έχεις υψηλούς στόχους Όμως όταν θέτεις κάποιο στόχο πάνω από όλα πρέπει να είναι εφικτός και νομίζω πως την  περασμένη εβδομάδα ήδη ο κ. Γιαλιάς έδωσε  απαντήσεις μόνος του στον OTE TV. Είπε «όλοι μαζί μακάρι να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουμε». Είναι πολύ όμορφο πράγμα στην ζωή να αναθεωρείς πράγματα γιατί δείχνεις ότι αντιλαμβάνεσαι. Πιστεύω πάντως  ότι πρεέπει όλοι μας να το βλέπουμε πιο ρεαλιστικά. Αυτό είναι προσωπικό δεν έχει να κάνει με τον πρόεδρο».

 

Για τις νέες συνθήκες της ομάδας : «Στο καθαρά  αγωνιστικό κομμάτι του προηγούμενου  αγώνα (με τον Κισσαμικό) θα πρέπει να τονίσω πως είναι πολύ δύσκολο για ένα ποδοσφαιριστή να διαχειριστεί όχι μόνο τις αγωνιστικές αλλά και τις εξωαγωνιστικές συνθήκες όπως είναι για παράδειγμα ένας νέος προπονητής ή μια αλλαγή έδρας. Αυτά έχουν να κάνουν με το ψυχολογικό κομμάτι. Προσπάθησα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν από την πρώτη μέρα να δουλέψουμε και μετά θα κερδίσουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Η σπατάλη του πρώτου 45λεπτου στον πρώτο αγώνα έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες όπως ένας κακός αγωνιστικός χώρος ή το άγχος. Αν το δούμε πολύ μεμονωμένα δεχθήκαμε δυο γκολ από ατομικά λάθη. Τα ίδια τα παιδιά αδίκησαν τους εαυτούς τους. Δεν υπήρχε πειθαρχία μέσα τους για να αντιδράσουν στις αγωνιστικές συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί. Δεν ξέρω αν στα μάτια κάποιου ο Κισσαμικός είναι μια αδύναμη ομάδα εγώ είδα μια ομάδα καλή που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκε. Εμείς θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τυχόν αστοχίες, τυχόν λάθη για να βελτιώσουμε την συνολική εικόνα της ομάδας.»
Μιλώντας για  τα λάθη τακτικής ο προπονητής είπε : «Πράγματι έγιναν κάποια  λάθη όμως , σημασία δεν έχει μόνο να δεις το λάθος αλλά να το αξιολογήσεις, να δεις για ποιο λόγο έγινε. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι τακτικής, εάν διαθέτεις ταλέντο και ποιοτικά χαρακτηριστικά, που διαθέτει αυτή η ομάδα και βελτιώσεις τα τακτικά σου ζητούμενα, νομίζω ότι αποφεύγεις τα πολλά λάθη.»

Ο προπονητής των Τρικάλων ερωτώμενος και για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τόνισε πως  αποτελεί εμπόδιο τροχοπέδη για την ομάδα που θέλει να αναπτυχθεί να πιέσει και να παίξει ποδόσφαιρο, όμως υπενθύμισε  πως σχεδόν όλα τα γήπεδα της κατηγορίας έχουν προβλήματα (είδε το ματς της ΑΕΛ) έχουν ανάλογα προβλήματα και δεν είναι μόνο η εικόνα του σταδίου της πόλης.

 

 

 

 

DSC04667

DSC04669

DSC04665