Καταγγελία Πέρεθ «Ναι, ήταν στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια»!

Ο  Γκιγιέρμο Πέρεθ σε απολογία του στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, ανέφερε πως το προ τριετίας ματς με τον Ολυμπιακό , ήταν χειραγωγημένο

 

Στους 35 είναι πλέον οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης. Τελευταίος προστέθηκε στη λίστα ο Γκιγιέρμο Πέρεθ, πρώην παίκτης της Βέροιας, που απολογήθηκε στις αρχές Σεπτέμβρη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο Ισπανός είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία, δωροληψία για τον προ διετίας αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0. Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όμως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα κατέθεσε.

 

Στην απολογία του στον ειδικό ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των Γεωργέα, Καλαΐτζίδη, Καλογέρη, ότι ο αγώνας ήταν χειραγωγημένος, σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε για το γεγονός εκ των υστέρων.

Σημειώνεται ότι η Βέροια είχε προσκομίσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απ’ όπου και αθωώθηκε, επιστολή του ίδιου του Πέρεθ, ο οποίος υποστήριζε ότι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήξερε τίποτα για χειραγώγηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο εν λόγω αγώνας “χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς”, είχε αναφέρει στην επιστολή του. Βέβαια, στον ειδικό ανακριτή είπε άλλα…

Ο Πέρεθ, στον οποίο δεν επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος, κλήθηκε να απολογηθεί, με αφορμή την ανάρτησή του στο facebook, που είχε κάνει τον περασμένο Ιούνιο και ανέφερε ότι “Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ…”

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει εμπλοκή σε όσα καταγγέλλονται. Μόνο η Βέροια υπήρξε κατηγορούμενη για την υπόθεση.