Χαλβατζάς: « Ενωμένοι σαν οικογένεια για να πιάσουμε τους στόχους»

Μήνυμα για παίκτες και φιλάθλους έστειλε ο πρόεδρος της ΑΕΦ μιλώντας στην «Λέσχη 97,6»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Φαρκαδόνας Γιώργος Χαλβατζάς μίλησε στην «Λέσχη 97,6» για την πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Δεν έκρυψε ότι ήθελε η ομάδα να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα, αλλά την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι το μυστικό είναι να παραμείνουν όλοι ενωμένοι, όπως γίνεται μέχρι τώρα και ο στόχος θα υλοποιηθεί.

«Εμείς δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Έκαναν τον αγώνα τους και θα μπορούσαν και με λίγη τύχη να έχουν φτάσει στην επιτυχία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκαμε στο πνεύμα για τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής. Ιδιαίτερα φέτος με ομάδες που έχουν εμπειρία και από Σούπερ Λίγκα δεν χρειάζεται να πούμε για το πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αγωνιστική με αγωνιστική. Για εμάς το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε οικογένεια όπως το κάνουμε μέχρι τώρα και πραγματικά ελπίζω ότι στο τέλος θα έρθει η δικαίωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την στήριξη και τους δίνω την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Από εκεί και πέρα υπάρχει μπροστά μας ο αγώνας στην Νεοκαισάρεια, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά ξέρω ότι τα παιδιά θα κάνουν την προσπάθεια τους και όχι βγει».