Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΑ - ΑΓΟΡΑ » Σε δίκη για τα «στημένα» ο Μπέος

Σε δίκη για τα «στημένα» ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος οριστικά θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μαζί με άλλα 84 άτομα,

 

Ο Αχιλλέας Μπέος οριστικά θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μαζί με άλλα 84 άτομα, για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες και τα παράνομα στοιχήματα του 2011.

Και αυτό γιατί η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου απέρριψε το αίτημα του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου και νυν δημάρχου Βόλου να ασκηθεί από την Ανωτάτη Εισαγγελία αναίρεση στο βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με τα υπόλοιπα 84 πρόσωπα.

Ο κ. Σπυροπούλου έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα, καθώς έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο το συμβούλιο Εφετών με πολυσέλιδο βούλευμά του, παρέπεμψε σε δίκη 85 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαριά κακουργήματα, όπως είναι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία και δωροδοκία, παράνομο στοιχηματισμό και άλλα αδικήματα.

Αντίθετα, με το ίδιο βούλευμα παύτηκε οριστικά η ποινική δίωξη σε βάρος του πρόεδρου του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.

Συντάκτης

Άρθρα : 16741
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top