Έριξε τους τόνους ο Παναγόπουλος

panag

«Δεν είπα ποτέ ότι θα βάζουμε κάθε Κυριακή τέσσερα και πεντε γκολ»

Ακούγοντας Γιαλιά, Βαζάκα και αρκετούς πρόθυμους  παρατρεχάμενους η εικόνα που είχε δημιουργηθεί είναι πως ο ΑΟΤ δεν θα καταλαβαίνει κανέναν και τίποτα και πως κάθε Κυριακή θα κάνει πάρτι απέναντι στους αντιπάλους του. Ο νέος προπονητής Κώστας Παναγόπουλος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους: «Θέλει δουλειά αυτή η ομάδα,  δεν έχω κάνει καμία δήλωση ότι κάθε Κυριακή θα κερδίζουμε και θα βάζουμε τέσσερα ή πέντε γκολ. θα μπαίνουμε κάθε Κυριακή και θα προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να φέρουμε την ομάδα όσο πιο μπροστά που γίνεται. Δουλειά, υπομονή και πίστη είναι τα τρία συστατικά».

Για το παιχνίδι είπε πως «σπαταλήσαμε 45 λεπτά, κάναμε λάθη στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, δεχτήκαμε δύο γκολ, αντιδράσαμε, βγάλαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κρατάμε τα λάθη και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Ο Στέλιος Λαμπάκης που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε: « Ένα ημίχρονο δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε,με  δύο φάσεις ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει. Είχαμε ανωτερότητα σε όλο το παιχνίδι, είχαμε οχτώ, εννιά κλασσικές ευκαιρίες. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

 

Ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος σημείωσε: «Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα ερχόταν ισοπαλία θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Στο τέλος όμως η εικόνα του αγώνα έδειξε ποιοι ήταν ευχαριστημένοι και ποιοι όχι. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Καλύτερη η ομάδα των Τρικάλων σε όλο το παιχνίδι».

Ο Δημήτρης Τσερκέζος των φιλοξενούμενων σημείωσε: «Η εξέλιξη του αγώνα μας αφήνει μια πικρία καθώς δεχτήκαμε γκολ στο τέλος μετά την πίεση του αντιπάλου. Εν μέρει είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι»