Πρώτο τρίποντο για τη Λάρισα-Αυριο ο ΑΟΤ με Κισσαμικό

Η επιστροφή  της Λάρισας στο AEL FC Arena για επίσημο παιχνίδι συνδυάστηκε με επιβλητική νίκη 3-0 επί της Λαμίας

Οι «βυσσινί» με το… καλημέρα έδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Super League.

Το «αλογάκι» αλώνιζε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο και παρά την αποχή των οργανωμένων οπαδών της «Μonsters» οι φίλοθ της ομάδας είδαν πλούσιο θέαμα.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λάρισα, καθώς με δύο δικά του γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαν οι βάσεις για τη νίκη.

Στο 18’ ο Μαρουκάκης πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Ρίζου στο σουτ του Μπουντόπουλου κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας. Στο 42΄ ο Ουρτάδο έστρωσε την μπάλα στον Μαρουκάκη κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Η Λαμία, που έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Καραγιάννη στο 29’, δεν μπόρεσε να αντιδράσει, μένοντας και με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ενγκουέμ στο 60΄ με τη Λάρισα να κάνει το 3-0 στο 90+3’.

Ο Κουτσιανικούλης με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και ο Μπουντόπουλος σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Νικολακάκης, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο (66’ Καπός), Μαρουκάκης (71’ Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος, Ροβίθης (75’ Κουτσιανικούλης).

Λαμία (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης (81’ Ζ. Πίντο) , Λεάντρο, Κοτσώνης, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Ενγκουέμ, Τζόκιτς (56’ Καραλής), Σερτζίνιο, Νεόφυτος, Καραγιάννης (62’ Τριανταφυλλάκος).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25/9
Κέρκυρα – Καλλιθέα 1-0 (90+3’ Γκόμεζ)

Σάββατο 26/9
Λάρισα – Λαμία 3-0 (18΄, 42΄ Μαρουκάκης, 90+3’ Μπουντόπουλος)

Κυριακή 27/9
15:00 Απόλλων Σμύρνης – Ζάκυνθος
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου Αναβλήθηκε
Πανελευσινιακός – Παναχαϊκή  Αναβλήθηκε
16:00 Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός
16:00 Αν. Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας
16:00 Τρίκαλα – Κισσαμικός

Δευτέρα 28/9
18:00 Εργοτέλης – ΑΟ Χανιά