Mε πεντάρα τα Σαράγια στο κηπάκι

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε η ομάδα των Σαραγίων.4-Αντιγραφή6-780x546

 

Η δύναμη και η εμπειρία μέτρησαν στο αποτέλεσμα του αγώνα και στην ουσία αυτού με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 5-0 . Το παιχνίδι παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο ήταν ανοιχτό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο ισορροπημένο. Παρά το μεγάλο σκορ οι νεαροί ικανοποίησαν με την μαχητικότητα και την προσπάθεια τους και από την άλλη η ομάδα των Σαραγίων έδειξε ότι θα απποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για όλους.

ΤΑ ΓΚΟΛ

2΄0-1. Στην πρώτη φάση των Σαραγίων έγινε γκολ. Σύγχιση στην άμυνα η μπάλα έφτασε στον Ζαγκούλη ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ.

26΄0-2. Ο Κρίκας στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα χωρίς δυσκολία.

57΄0-3. Σέντρα του Ρίζου από δεξιά στην πορεία της μπάλας ο Κοντοβουνήσιος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση.

63΄0-4. Μπαλιά στην περιοχή ο Ρίζος πέρασε την μπάλα όμορφα πάνω από τον Παπαδόπουλο και την έστειλε στα δίχτυα.

75΄0-5. Το ωραιότερο γκολ του παιχνιδιού με βολίδα αρκετά έξω από την περιοχή του Κεραμίδα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Παπαδόπουλου.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κώστα Μανασή και των βοηθών του Μουστάκα και Αλεξόπουλου.

ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) προπ. (Δ. Σαργιώτης, Π. Γάλλος): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπέγκο, Σακελλάριος, Σακελλαρίου, Μπακάλης (56΄Καραγιώργος), Μαγκούτης (68΄Ζωγράφος), Ντόκος, Μπακατσής, Νταής (79΄Μπρουζούκης), Τσιρογιάννης.

Α.Ο. Σαραγίων ( Φ. Μούτσιος): Τεντολούρης, Μπαλαής, Ανυφαντής, Κούρεντας, Ρίζος Ελευθ., Γαδετσάκης (65΄Καταραχιάς) , Γκουζιώτης, Ζαγκούλης, Κοντοβουνήσιος, Ρίζος Β., Κρίκας (72΄Κεραμίδας).