Νικηφόρα με το… αριστερό του Γκομέζ μπήκε η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη (1-0) στην τελευταία φάση της αναμέτρησης απέναντι στην Καλλιθέα που άντεξε στην πίεση για 92 λεπτά.

0554C2C7EC01EDE790942E010FE79128

Ο Θανάσης Κατσούλης, τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν ο άνθρωπος που έδειχνε πως θα έπαιρνε τον ρόλο του πολυτιμότερου στην αναμέτρηση που άνοιξε επισήμως την αυλαία του πρωταθλήματος, αλλά τελικά του έκλεψε τη δόξα ο Γκομέζ!

Σταμάτησε σε πάρα πολλές περιπτώσεις του παίκτες των γηπεδούχων. Όμως, στην τελευταία προσπάθεια των Φαιάκων, στο 93ο λεπτό, ο Γκόμεζ μπήκε στην περιοχή και αντί να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι δοκίμασε το σουτ με το… κακό του πόδι, το αριστερό και δικαιώθηκε, αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα!

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα δεν είχε σπουδαίο θέαμα και γι’ αυτό έχει ευθύνη και ο αγωνιστικός χώρος που είχε επιβαρυνθεί αρκετά από την βροχή των τελευταίων ημερών, στην οποία προστέθηκε και η δυνατή μπόρα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Η Κέρκυρα είχε σαφώς πιο δημιουργικό ρόλο, ενώ η Καλλιθέα προσπάθησε να βρει χώρους στην κόντρα για να απειλήσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκομέζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης (60′ Λέντριτς), Μακρίδης (54′ Κόντος), Γεωργακόπουλος (69′ Σουάνης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας (46′ Σταμόπουλος), Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράγκος (64′ Μασένα), Λουκάνοβιτς (80′ Σμυρλής).

Αναβλήθηκε το Πανελευσινιακός – Παναχαϊκή

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, δίνοντας παράλληλα στους Πατρινούς προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή. Κατά συνέπεια και όπως είχε προαναγγελθεί, η διοργανώτρια αρχή της Football League ανέβαλε τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των “Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005”, του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/9

Κέρκυρα-Καλλιθέα 1-0 (περιγραφή στο link μέσω του flnews.gr)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9
18:00 Λάρισα-Λαμία OTE TV

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9
15:00 Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος
16:00 Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)
16:00 Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός
16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας
16:00 Τρίκαλα-Κισσαμικός
16:00 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9
18:00 Εργοτέλης-Χανιά OTE TV