Άμεση ανταπόκριση Παπαστεργίου

dimarhos

Στα αιτήματα της ΚΑΕ για το Δημοτικό κλειστό

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων BC Aries κ. Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Φλεβαράκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στο Δημοτικό κλειστό ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Α1 αλλά και άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων που κατά καιρούς φιλοξενούνται στην πόλη μας.

Ο κ. Παπαστεργίου ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα της ΚΑΕ αφού επιθυμία και της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνουν άμεσα βελτιώσεις στο κλειστό καθώς πέρα από τα Τρίκαλα BC Aries φιλοξενεί και άλλους συλλόγους της πόλης.

Η θετική διάθεση του Δημάρχου έγκειται προφανώς και στο γεγονός ότι τα Τρίκαλα BC Aries αποδίδουν κανονικά το ποσοστό τους για την χρήση του γηπέδου και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «οφείλουμε να επιστρέψουμε σε έργα αυτά που εισπράττουμε από την ΚΑΕ».

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο πράγμα που θα γίνει άμεσα είναι η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος με κάμερες το οποίο είναι πια προαπαιτούμενο για τα παιχνίδια της Α1 αλλά ταυτόχρονα θα είναι πολύτιμο για την ασφάλεια του κλειστού.

Εν συνεχεία επιθυμία του Δημάρχου είναι να εξοπλίσει με όργανα τον χώρο που διαμορφώθηκε από την Περιφέρεια για γυμναστήριο κάτω από την μεγάλη κερκίδα.

Τέλος ο Δήμαρχος ανανέωσε και τα προσωπικά του διαρκείας μιας και είναι γνωστό ότι δεν απουσιάζει από κανένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας!