Βαζάκας: “Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη”

 

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Βαζάκας εμφανίστηκε στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό

DSC_00512

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Βαζάκας εμφανίστηκε στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό του ΑΟ Τρίκαλα από το κύπελλο Ελλάδας, αλλά δεν παρέλειψε να δώσει μήνυμα ανάτασης. Ξεκαθάρισε ότι ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το πρωτάθλημα, ενώ για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό τόνισε ότι η ομάδα δικαιούταν και στα δυο παιχνίδια το κάτι παραπάνω, που όμως δεν ήρθε ποτέ.Είχαμε πολύ άγχος στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Ουσιαστικά η πρόκριση κρίθηκε στο γκολ και στο πάθος. Εμείς είχαμε καλύτερη παρουσία και στα δύο  παιχνίδια και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς την πρόκριση την πήρε ο Αχαρναϊκός που πέτυχε το γκολ.
Το γήπεδο είναι κακό για εμάς, δυσκολεύει τις κινήσεις και είναι ντεσαβαντάζ για την ομάδα. Παίξαμε με δύο φορ στο β ημίχρονο ρισκάραμε  οι παίκτες δώσαν την ψυχή τους. Η ομάδα μας έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμη. Πρέπει να είίμαι ειλικρινής, η  ομάδα θέλει χρόνο . Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητευτεί αλλά να στηρίξει Για εμάς χάθηκε μια αγωνιστική μάχη, όμως  κύπελλο πιο πολύ βοηθάει οικονομικά. Θέλανε να κερδίσουνε οι παίκτες. Εμάς μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα» ο τεχνικ΄ςο στην αρχή εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Μωυσιάδη .

 

 

Από την άλλη ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόκριση του Αχαρναϊκού. Είχαμε πολύ πάθος ήταν για μας ένα  πρώτο βήμα. Τα Τρίκαλα με αυτές τις αλλαγές χρειάζονται περισσότερο χρόνο να δέσει η ομάδα και εύχομαι στον κ. Βαζάκα να το πετύχει για να  πρωταγωνιστήσουν γιατί έχουν και κόσμο. Εμείς έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο».