Ένα φόρτωμα γκολ τα Μετέωρα στον Ασπρόβαλτο

Μεγάλο σκορ έβγαλε το ραντεβού των Μετεώρων με τον ΑΟ  Ασπρόβαλτου στο Κύπελλο της ΕΠΣΤ 

METEORA_ASPROBALTOS_KYP_13-9-15_12

 

Το συγκρότημα της Καλαμπάκας που παρεμπιπτόντως κρατά τα σκήπτρα στον θεσμό του Κυπ΄λελλου ΕΠΣΤ έχοντας τη μεγαλύτερη συλλογή τροπαίων , έκανε περίπατο στο ραντεβού της Κυριακής και επιβλήθηκε με 7-1 σε ένα παιχνίδι που λειτούργησε εκπαιδευτικά ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθληματοις της Α Ερασιτεχνικής

Είναι δε χαρακτηριστικό πως το 1-0 έγινε στο 7’ από τον Γραββάνη που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μόκα και βρήκε εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα  Στο 30  ο Νταλούκας επωφελήθηκε από πάσα του Αυγέρου και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0 ενώ στο  43’ ο Παπαγεωργόπουλος ανέβασε τον δείκτη στο  3-0 Πάντως πριν το ημίχρονο τα Μετέωρα πέτυχαν ένα ακόμα γκολ και συγκεκριμένα στο 44 ο Νταλούκα πέτυχε το 4-0 δίνοντας διαστάσεις πλέον στο σκορ του αγώνα.
φάσεις και γκολ είχε και η επανάληψη και μάλιστα στο  75’ ο  Ασρπόβαλτος μείωσε με τέρμα που πέτυχε ο Δημητρούλης . Ωστόσο  στο 77 ο Αβραμόπουλος  αποκατέστησε την τάξη πετυχαίνοντας το  5-1 και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Λίτσιος σκόραρε για πρώτη φορά με την ομάδα των Μετεώρων γράφοντας  το 6-1. Στον  επίλογο του ματς μπήκε και η υπογραφή του Γραβάννη που  σκόραρεμε πέναλτι στο 87’διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.

Η Φωτό από tameteora