Νίκη με ανατροπή τα Τρίκαλα

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε κορυφαίους τους Τσιάρα και Σόκο επικράτησαν του Απ. Πατρών.

Μετά από ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδια τα Τρίκαλα BC Aries επικράτησαν του Απόλλωνα Πατρών με 72-73 στο Nick Gallis Hall στην δεύτερη μέρα των «Μαυροσκούφειων» υπό το βλέμμα του άρτι αφιχθέντος Βίλιαμσον.

Τα Τρίκαλα BC Aries ήταν πίσω με δέκα πόντους στο ημίχρονο αλλά με ένα εντυπωσιακό come back στο 3ο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 18-30 πέρασαν μπροστά στο σκορ με το τέλος της περιόδου.

Το παιχνίδι στην 4η περίοδο πήγε πόντο πόντο με τους παίκτες των δύο ομάδων να εμφανίζουν εμφανή σημάδια κόπωσης και με τα Τρίκαλα BC Aries να χάνουν νωρίς στην τελευταία περίοδο τον Τιγκ με 5ο φάουλ.

Παραλίγο μοιραίος παίκτης για τα Τρίκαλα BC Aries ο Κόγκερ ο οποίος αφού πήρε δύο καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ  στο τέλος αστόχησε σε δύο βολές και στην συνέχεια έκανε φάουλ 6 δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή  στον Πετί ο οποίος παράλληλα ευστόχησε και στο τρίποντο για να κάνει το 72-71 υπέρ του Απόλλωνα. Έχασε όμως την βολή, πήρε το ριμπάουντ ο Τσιάρας, του έγινε φάουλ  και ευστόχησε στις δύο βολές βάζοντας μπροστά στο σκορ τα Τρίκαλα BC Aries με 72-73 που ήταν και το τελικό σκορ αφού στην τελευταία επίθεση ο Αργυρόπουλος έχασε το σουτ.

Τα Τρίκαλα BC Aries ολοκληρώνουν την Κυριακή τις υποχρεώσεις τους στα «Μαυροσκούφεια» με αντίπαλο την Καβάλα (ώρα έναρξης 16.15) και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα η αποστολή θα αναχωρήσει για την λευκάδα όπου σε τουρνουά εκεί θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα και τον Άρη.

(*) Στο ημίχρονο έφτασε στο γήπεδο και ο Ισλανδός Χόρντουρ Βίλιαμσον  ο οποίος παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο των Τρικάλων BC Aries (φωτό). Ο Βίλιαμσον αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 40-30, 58-60, 72-73

Απόλλων Πατρών (Θαν. Παπαχατζής): Νιφόρας, Αργυρόπουλος, Βεργίνης, Αθανασούλας 6 (2), Πάλμπλαντ 14 (4), Πετί 14 (3), Ντάνκαν 5 (1) ,  Τάταρης 3 (1), Γουντς 9, Οικονομόπουλος 3 (1), Μάιερ 18 (2)

Τρίκαλα BC Aries (Κώστας Φλεβαράκης): Χουχούμης, Ντάουελ 8 (1), Σόκο 16 (1), Τσιλούλης 4 (1), Τσιάρας 17 (3), Σιόλογκας, Κόνγκερ 3, Κουκουλάς 6, Ρόμπινσον 11 (1), Τιγκ 8

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Ταρενίδης, Εφραιμίδης