Τα φιλικά των μικρών με τις ομάδες του ΠΑΟ

Φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες του Παναθηναϊκού έπαιξαν οι μικροί των Τρικάλων

1-Αντιγραφή4-780x439

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο του Φλαμουλίου ανάμεσα στις ομάδες Κ17 του Α.Ο. Τρίκαλα και του Παναθηναϊκού.  Η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 των «πρασίνων» και τα παιδιά έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και φάσεις, ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του αλλά οι των Τρικάλων πίεζαν συνεχώς και στις αντεπιθέσεις έβαζαν γκολ και μάλιστα με πολύ όμορφο τρόπο.

Αρκετός ο κόσμος που είδε την φιλική αναμέτρηση, ανάμεσά τους η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΤ , ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας , οι Γιάννης Καλιτζάκης, Γιόσεφ Βάντσικ και αρκετοί προπονητές ομάδων.

Ένα ματς εμπειριών για τους νεαρούς παίκτες της Κ17 του Α.Ο. Τρίκαλα που  μάλιστα συνοδεύτηκε και από ευρεία σε έκταση νίκη.

Αρκετά πράγματα έδειξε σε όλους αυτό το ματς , κυρίως για τους προπονητές αλλά και για τα ίδια τα παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν.

 

ΤΑ ΓΚΟΛ

 

10΄1-0. Ο Τσαρούχας είδε έξω τον τερματοφύλακα Πογιάννη και πέρασε την μπάλα από πάνω του με ωραίο πλασέ ανοίγοντας το σκορ για την Κ17 αοτ.

32΄2-0. Ο Σακελλαρίου έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Τσαρούχα και αυτός με πλασέ σκόραρε και πάλι.

33΄2-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός μείωσε με γκολ του Σούλτσε σε σέντρα του Μιχαήλ.

 

66΄ 3-1. Έφυγε στην αντεπίθεση ο Κατσαντώνης, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

70΄4-1. Νέο γκολ από τον Κατσαντώνη ο οποίος από μακρινή απόσταση πάλι στην αντεπίθεση πλάσαρε πάνω από τον εξελθόντα τερματοφύλακα σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Στο 26΄ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Παναθηναϊκός σε πλασέ του Ζωγραφάκη.

 

Διαιτητές: Αλεξόπουλος-Πλάσκοβιτς-Κυρατζούλης

 

Κ17 ΑΟΤ ( Σαργιώτης-Γάλλος) Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Mήτσιος,  Σακελλάριος,  Μπέγκο, Παπαγεωργίου, Σακελλαρίου, Νταής, Ντόκος, Τσαρούχας, Μπακατσής, Τσιρογιάννης.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιώτας, Βασιλόπουλος, Κονόμι, Περιστέρης, Κοθράς, Μπρουζούκης, Νταής, Μπανάσιος, Βρανίστη, Γκόγκα, Νίκας.

Έπαιξαν και οι: Ρουμπιές, Τσακμάκης, Καραγιώργος, Μαγγούτης, Αλεξανδρής, Ζωγράφος, Κατσαντώνης, Ζάρρας.

 

Παναθηναϊκός: ( Σπύρος Μαραγκός) : Πογιάννης Μ., Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Νταμπίζας, Πογιάννης Χρ., Τουρούκης, Σούλτσε, Φραντζέσκος, Δουγένης, Κουτζής, Μιχαήλ.

Έπαιξαν και οι : Ντουλάκης, Ντούρο, Περλέσι, Αντωνίου, Σουρδής.

 

 

Κέρδισαν εμπειρίες οι παίδες του ΑΟΤ με Παναθηναϊκό

Στο γήπεδο Φλαμουλίου η Κ15 του Α.Ο. Τρίκαλα αντιμετώπισε την εξαιρετική ομάδα του Παναθηναϊκού σε φιλικό τεστ. Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού, επικράτησε με σκορ 8-1  και τα παιδιά του ΑΟΤ πάλεψαν όσο μπορούσαν και εκείνο που αποκόμισαν ήταν οι σημαντικές εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα.  Πολύ δυνατή και με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς αλλά και αυτοματισμούς η ομάδα των «πρασίνων» έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Τα γκολ για την ομάδα του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Αλεξόπουλος στο 8΄, Τζαβίδας στο 16΄ και 25΄, Ηλιάδης στο 20΄,  Παρασκευόπουλος στο 33΄, Ντοματάς στο 60, Ζαγαρίτης στο 64΄και 70΄.

Για την παιδική του ΑΟΤ είχε μειώσει σε 1-5 στο 47΄ ο Μπούκας.

 Διαιτητές: Αλεξόπουλος-Πλάσκοβιτς-Κυρατζούλης.

Κ15 ΑΟΤ ( Γάλλος-Σαργιώτης)  : Μουτογιώργος, Σαφέτ, Παπαζήσης, Σκαρλέας, Καλιακούδας, Τζάρντε, Κογιάννης, Ιακωβάκης, Πολύμερος, Γκούμας, Τσιρογιάννης.

Έπαιξαν και οι : Καφρίτσας, Τσάτσος, Τσόγιας, Καλογράνας, Σαργιώτης, Τζιάννης, Καρράς, Μπούκας, Οικονόμου, Λιάκος, Κακούσιος, Κράβαρης, Καραγιώργος, Κερασοβίτης, Κούρεντας, Γαϊτάνας, Κοντογώγος, Γέτσης, Γκόλιας, Μπράκης, Σχορτσιανίτης, Γούλας.

 

Κ15 Παναθηναϊκός: Σουρδής, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντιγκάϊ, Αράπης, Μαρούδης, Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Ζαγορίτης, Αλεξόπουλος.

Έπαιξαν και οι : Ντοματάς, Μπάκος, Κώστας, Πράπας, Χριστοδούλου.

EA3E9E946E582B7834BE38D188568312