Κονδύλι για το Βοηθητικό του Σταδίου

 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Τρικκαίων

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ήταν εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη η υπογραφής στις 8 Σεπτεμβρίου (μόλις πριν 3 ημέρες) της υπουργικής απόφασης για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓ Αθλητισμού, για το 2015. Σε αυτό το ΠΔΕ, με την υπογραφή του απελθόντος υφυπουργού Αθλητισμού, ο Δήμος Τρικκαίων εξασφάλισε ποσό 40.000 ευρώ για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, που βρίσκεται δίπλα από το στάδιο και πίσω από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων. Στο γήπεδο θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας, θα εγκατασταθούν προβολείς και θα γίνουν πρόσθετες εργασίες.

Πλέον, μετά από πάρα πολλά χρόνια, η πόλη αποκτά το παλιό της βοηθητικό γήπεδο: ο ΑΟΤ θα μπορεί να προπονείται εκεί, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επίσης, ενώ θα χρησιμοποιείται και από τους μαθητές και τους νέους της γύρω περιοχής.
Ή προσπάθεια για το συγκεκριμένο έργο είχε ξεκινήσει από τον Δήμο ήδη έναν χρόνο πριν, θέτοντας το θέμα επιτακτικά σε δύο διαφορετικούς υφυπουργούς, και επικουρήθηκε από τοπικούς βουλευτές.