Βαζάκας: Καλύτεροι και έτοιμοι στη ρεβάνς

 

 

Υπόσχεση για καλύτερη εμφάνιση στη ρεβάνς έδωσε ο προπονητής των Τρικάλων μετά το 1-0

Περισσότερη κίνηση και μεγαλύτερη ταχύτητα ζητά ο Γ Βαζάκας από τους παίκτες των Τρικάλων. Μιλώντας μετά τον αγώνα σημείωσε χαρακτηριστικά…

«Στο σημερινό ματς στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν καλύτεροι χάναμε. Όταν δεν κάνεις γκολ και δεχθείς μπαίνεις στη διαδικασία να κυνηγάς. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι διαφορετικός υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Πάντα υπάρχει το περιθώριο να ανατρέψεις την κατάσταση. Με προβλημάτισε η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Πρέπει να αλλάξουμε το παιχνίδι να γίνουμε πιο γρήγοροι και πιο πιεστικοί. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Θα αλλάξουμε σίγουρα το επισήμανα στους παίκτες να αλλάξουν νοοτροπία και πνεύμα. Θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί στο επόμενο παιχνίδι το υπόσχομαι στον κόσμο. Θα είναι μια άλλη ομάδα αυτή που εκφράζει εμένα. Γρήγορη , να πιέζει και να παλεύει. Συγχαρηρητήρια στον Αχαρναϊκό είναι μια δυνατή ομάδα με εμπειρία από την Β΄Εθνική. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Οι παίκτες μου είναι ικανοί και ποιοτικοί. Με ενόχλησε ο τρόπος που πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Την Τετάρτη θα είμαστε διαφορετικοί.»

Ο  Σίνισα Γκόγκιτς  δήλωσε:

» Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι δύσκολος αντίπαλος. Μια ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πετύχαμε μια καθαρή νίκη. Τα Τρίκαλα είχαν κατοχή μπάλας μας πίεσαν αλλά εμείς βηάλαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε και δεύτερο. Αν ήταν πιο αργά το παιχνίδι θα ήταν πιο ποιοτικό. Υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο και όλα είναι ανοιχτά.»