Τα «έσπασε» με ΟΠΑΠ η Σούπερ Λιγκ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό να πρωτοστατεί σε αυτό και να αγριεύει η κόντρα με την ΑΕΚ!

Όπως έγινε γνωστό, από την πλευρά του Ολυμπιακού, η πρόταση που κατέθεσε ο ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα για τη χορηγία του πρωταθλήματος, απορρίφθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» στη διάρκεια του ΔΣ ανέγνωσαν επιστολή, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν ως καταπέλτη και διαφώνησαν ριζικά. Από την πλευρά της ΑΕΚ και του κ. Δέδε, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν υπήρξε καμία αντίδραση σε αυτή την επιστολή.

Εκτός του Ολυμπιακού, όμως, διαφώνησε ο ΠΑΟΚ που έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη στοιχηματική εταιρεία, όπως και η Βέροια αλλά και άλλες πέντε ΠΑΕ που χαρακτηρίζουν ως ελάχιστο το τίμημα που πρόσφερε ο ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, ο ΟΠΑΠ ήθελε να παίξει παιχνίδια μονοπωλιακής λογικής, με έναν τιμοκατάλογο που θα ευνοήσει – όπως αφήνουν να εννοηθεί – την ΑΕΚ, ωστόσο αυτά δεν πέρασαν! Παράλληλα, τονίζουν πως σταμάτησαν και την προσπάθεια για μονοπώλιο του ΟΠΑΠ να φτιάξει όπως θέλει τις συνθήκες του ανταγωνισμού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως απορρίφθηκε και η πρόταση από τη Stoiximan λόγω χαμηλής προσφοράς, όπως αναφέρει η πλευρά των Πειραιωτών.