Φιλική ισοπαλία με Λαμία

 

Ενθουσιασμός από τους Τρικαλινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο

trikala lamia platia 1

 

Με καλή εμφάνιση στην επανάληψη ο ΑΟ Τρίκαλα αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Λαμία που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο.

Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα αλλά κόντρα σε μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας οι «κυανέρυθροι» έδειξαν και ενθαρρυντικά σημάδια αλλά και αδυναμίες που σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν.

Το θετικό είναι ότι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο και χειροκρότησαν θερμά και τους παίκτες αλλά και τον Γιώργο Βαζάκα που γνώρισε την αποθέωση.

Για τον ΑΟΤ ισοφάρισε ο Κουσκουνάς με κεφαλιά στο 47’ το γκολ του Σερτζίνιο με απευθείας φάουλ στο ημίωρο.

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε live το sportrikala.gr:

Ενθουσιασμός και αρκετός κόσμος στο γήπεδο για το πρώτο φιλικό του ΑΟΤ. Θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων στην είσοδο του Γιώργου Βαζάκα στο γήπεδο.

H Λαμία ανοίγει το σκορ στο 31′ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σερτζίνιο στην αριστερή γωνία του Χιώτη!

Στο 35′ η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ όταν μετά απο ωραίο γύρισμα του Εμπαλέ ο Δουκάκης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την προωθήσει στα δίχτυα του εκτός θέσης Ρίζου.

(*) Θερμό επεισόδιο του Σούλη Παπαδόπουλου με τον 4ο διαιτητή Μανασή με αποτέλεσμα την αποβολή του Σούλη Παπαδόπουλου απο τον πάγκο λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

ΓΚΟΟΟΟΛ Στο 47′ ο ΑΟΤ ισοφαρίζει με κεφαλιά του Κουσκουνά μετά απο γύρισμα του Εμπαλέ και αδράνεια των αμυντικών της Λαμίας.

Στο 55′ καλό σουτ του Κουσκουνά μπλοκάρει ο Ρίζος.

Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Μετά απο ωραία ενέργεια του Εμπαλέ πρώτα ο Δουκάκης και μετά ο Κουσκουνάς δεν μπορούν να νικήσουν απο κοντά τον Ρίζο.

Στο 63′ σουτ του Στεφάνοβιτς διώχνει ο Ρίζος σε κόρνερ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟΤ (Γ. Βαζάκας): Χιώτης(79′ Σικαλιάς), Λαμπάκης (80′ Κωνσταντινίδης), Νιάρος (80′ Παπαργυρίου), Ρεπετσάς (82′ Παπαπαναγιώτου), Ζώνας (75′ Κουμπαρούλης), Μουμίμ (51′ Ριζογιάννης), Δουκάκης (69′ Μακρίδης), Στεφάνοβιτς (77′ Βαγγελή), Κουσκουνάς 86′ Τοπτίδης), Γκονζάλες (82′ Χαροντάκης), Εμπαλέ (65′ Αρσενίεβιτς)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τζόκιτς (55′ Τόσκας), Σερτζίνιο (46′ Καραλής),Ενκουέν, Κοτσώνης, Κοντεών (55΄Νατσιόπουλος, 90′ Παπαευθυμίου), Καραγιάννης (55′ Καλλέργης), Νεόφυτος (61′ Θαναηλάκης), Τριανταφυλλάκος (55′ Τσαμούρης), Τσοπελάς (61′ Καλαϊτζίδης, 76′ Τσιλούλης)

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γρατσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Τζάνη, Μ. Μανασής

 

trika lamia3