Στον Κόροιβο για 1 χρόνο ο Χαριτόπουλος

Στην τρίτη του μεταγραφή προχώρησε ο Κόροιβος, που ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή

xaritopoulos

Ο αριστερόχειρας παίκτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και ο Χάρης Μαρκόπουλος αναμένεται να βρει στο πρόσωπό του σημαντικές λύσεις στις θέσεις τόσο του πάουερ φόργουορντ, όσο και του σέντερ.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Χαριτόπουλο για έναν χρόνο.

O Έλληνας παίκτης είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έχει ύψος 2.07μ και καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των ψηλών. Από τη Σιάτιστα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, μετακόμισε το 2002 στον Άρη και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2006. Ακολούθησαν δύο χρονιές στον ΠΑΟΚ, πριν παίξει από μια σεζόν σε Τρίκαλα και Πανιώνιο. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Αμαρουσίου, στη συνέχεια ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της γαλλικής Βιλερμπάν για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λίγους μήνες αργότερα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν 2012-2013 στη Λουκόιλ Ακαντέμικ από την Βουλγαρία. Ακολούθησε η διετής παρουσία του στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ (συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο) και της Μανρέσα, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε την τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.
Το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη “χρυσή” εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε με τον Άρη το Champions Cup.