Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Τέλος τα play off και τα play out!

Τέλος τα play off και τα play out!

Aυξάνονται οι πιθανές αδιάφορες ομάδες στη Β’ Εθνική και αυτό μόνο καλό δεν αναμένεται να είναι.

ac77fa52fa07d2b47e6da212a204f8cd_e041e153aef9d47883f2ee68600c5bf4_85673

Αιτία; Η απόφαση να μην υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ για την άνοδο και την παραμονή αντίστοιχα στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Και αυτό γιατί παρά την αντίθετη άποψη του προέδρου της διοργανώτριας Σπύρου Καλογιάννη (ήθελε να συνεχιστούν να υπάρχουν μπαράζ) οι ομάδες είπαν όλα να αρχίσουν και να τελειώσουν χωρίς έξτρα αγώνες στο φινάλε της περιόδου.
Έτσι, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της περιόδου 2015-16 απλά θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα οι δύο πρώτοι και υπό προϋποθέσεις θα μπορούν να τους αναπληρώσουν και οι δύο επόμενοι της βαθμολογίας (3ος και 4ος εφόσον έχουν πρόβλημα με την άδεια τους ο ένας ή και οι δύο από τους πρωτοπόρους), ενώ θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίοι της κατάταξης.
Επίσης στο Δ.Σ. της Τετάρτης (2/9) αποφασίσθηκε ότι στα συμβούλια της Ένωσης Β’ Εθνικής θα πρέπει απαραιτήτως να μετέχουν μόνο οι νόμιμοι εκπρόσωποι από τις νόμιμες διοικήσεις. Και αν αυτό δεν συμβεί δεν θα γίνονται Δ.Σ.!
Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό ότι ο OTETVέχει καταλήξει να έχει τέσσερα ματς κάθε αγωνιστική τηλεοπτικά τη νέα σεζόν.
Στο μεταξύ συγκροτείται Επιτροπή με την παρουσία του προέδρου της Καλλιθέας, που αναλαμβάνει υπεύθυνος επί των οικονομικών, η οποία θα επισκεφθεί την ΕΠΟ για ζητήματα ελάφρυνσης βαρών στη δεύτερη κατηγορία.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Καλογιάννης πρότεινε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου για να προλάβουν να φτιάξουν τα πιστοποιητικά τους στην ΕΕΑ όλες οι ΠΑΕ, ωστόσο, οι ομάδες ήθελαν στις 27/9 την έναρξη!
* Το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής αποφάσισε να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε όλα τα γήπεδα της κατηγορίας το προσεχές διάστημα αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 2-3 ομάδες αντιμετωπίζουν θέματα με τις έδρες τους.
* Πάει πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής, καθώς αναζητούνται οι οικονομικότερη όροι και προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του με ελάφρυνση των εξόδων στις μετακινήσεις των ομάδων.

Συντάκτης

Άρθρα : 18589
Scroll to top