Nέο διοικητικό «δίδυμο» των Κινγκς οι Ντίβατς – Στογιάκοβιτς

Στο πόστο του τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς προήχθη ο Βλάντε Ντίβατς, που από τον περασμένο Μάρτιο κατείχε το πόστο του αναπληρωτή.

 

Οι Κινγκς δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς μια από τις πρώτες κινήσεις του Σέρβου ήταν να προσλάβει τον παλιό συμπαίκτη του Πέτζα Στογιάκοβιτς για τη θέση του υπευθύνου διαχείρισης παικτών.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των Ντάλας Μάβερικς, Ρόλαντ Μπιτς, ανέλαβε ως αντιπρόεδρος στρατηγικής και στατιστικής, ενώ τη θέση του Ντίβατς ως αναπληρωτής τζένεραλ μάνατζερ, κατέλαβε ο Μάικ Μπρατζ.

Μιλώντας σχετικά ο Ντίβατς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον: «Είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέρνουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τρεις εξαιρετικούς επαγγελματίες σε σημαντικά πόστα. Τέτοια άτομα θα προσφέρουν ακόμη περισσότερο στη σωστή φιλοσοφία, στην εμπειρία αλλά και στους χαρακτήρες όλων στην ομάδα.

Με τον Μάικ, τον Ρόλαντ και τον Πέτζα μαζί μας, είμαι πιο σίγουρος από ποτέ πως το μέλλον του Σακραμέντο θα είναι φωτεινό» τόνισε ο Ντίβατς, που αγωνίστηκε στο All Star του 2001, εκπροσωπόντας τους «βασιλιάδες».

Ο Στογιάκοβιτς, που έχει επίσης αγωνιστεί σε All Star (3 φορές, 2002-04) θα είναι ο τζένεραλ