Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Βαζάκας: «Μίλησα με Πλεξίδα αλλά …εξαφανίστηκε!»

Βαζάκας: «Μίλησα με Πλεξίδα αλλά …εξαφανίστηκε!»

SONY DSCΟ προπονητής του ΑΟΤ μίλησε για τις διεργασίες του καλοκαιριού και το τελικό deal

Στην πρωινή αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Νίκο Πούλιο  μίλησε σήμερα το πρωί ο προπονητής του ΑΟΤ Γιώργος Βαζάκας.

Σε ερώτηση για το αν είχε μιλήσει με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για να έρθουν πακέτο στον ΑΟΤ τόνισε: «Ναι είχα μιλήσει μαζί του όταν είχαν αρχίσει τα προβλήματα στα Τρίκαλα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγα στην Λαμία. Είχε κάποιες ενστάσεις για τις αντιδράσεις που υπήρχαν στο πρόσωπο του στην πόλη αλλά του είπα ότι με την παρουσία την δική μου θα μπορούσαμε να βγάλουμε μία άλλη εικόνα. Ωστόσο όμως, όπως το συνηθίζει, για έξι μέρες δεν μου σήκωνε τα τηλέφωνα και έτσι συμφώνησα με τον κ. Γιαλιά να αναλάβω τον Πανελευσινιακό. Σέβομαι την οικογένεια του, έχουμε άριστες σχέσεις αλλά δεν μου ξεκαθάριζε τι ήθελε να κάνει. Μου τηλεφώνησε μετά και αφού έμαθε ότι ο Γιαλιάς θα ερχόταν στα Τρίκαλα».

Αφού αναφέρθηκε στο καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο ίδιος στο ερχομό του Γιαλιά τόνισε: «Είναι ένας άνθρωπος με όρεξη και με μεράκι για προσφορά στα Τρίκαλα. Έχει δημιουργήσει με τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο μία εξαιρετική ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία ώστε να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε παλιότερα στον ΑΟΤ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει χάσει το Τρικαλινό της στοιχείο τόνισε: «Δυστυχώς δεν υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες. Ο κ. Γιαλιάς έφερε στα Τρίκαλα 22 παίκτες πληρωμένους και με συμβόλαια, πώς να χωρέσεις έναν ακόμη χαφ, όταν έχεις ήδη έξι; Σίγουρα κάποια παιδιά αδικήθηκαν αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μερικά ταλέντα από την περιοχή».

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top