Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ » Η Δήμητρα για το τουρνουά στη μνήμη Κ. Θεοδώρου

Η Δήμητρα για το τουρνουά στη μνήμη Κ. Θεοδώρου

Η Δήμητρα συμμετείχε στο τουρνουά της ΑΕΦ που έγινε στη μνήμη του Κ Θεοδώρου Διαβάστε σχετικά

aaa

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Δήμητρα/Απόλλων συμμετείχε στο Τουρνουά που διοργάνωσε η Φαρκαδόνα ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Κώστα Θεοδώρου που τόσο νωρίς έφυγε από τη ζωή. Στο Τουρνουά συμμετείχαν επίσης φυσικά η διοργανώτρια Φαρκαδόνα, το Νεοχώρι και ο Παλαμάς, ομάδες στις οποίες ο Κώστας έπαιξε και πέρα από τα αγωνιστικά του χαρίσματα έδειξε πόσο σπουδαίο και αξιόλογο παιδί ήταν αφού έκανε μόνο φιλίες.

Το αγωνιστικό κομμάτι και τα συμπεράσματα για τη Δήμητρα/Απόλλων πέρασαν σε δεύτερη μοίρα αφού η ομάδα αγωνίστηκε πάνω απ’ όλα για να τιμηθεί η μνήμη αυτού του αδικοχαμένου παλικαριού και ώστε να μη λησμονούμε ποτέ την αξία της ζωής.

Η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί την ΑΕΦ για την πρόσκληση και πάνω απ’ όλους τον Κυρ-Νίκο που παραδίδει μαθήματα αξιοπρέπειας και προσπαθεί μέσα από τον αθλητισμό να απαλύνει τον μεγάλο πόνο που αισθάνεται η ψυχή του.

Επίσης, η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί την ΑΕΦ και προσωπικά τον κύριο Φραγκούλη (ασφάλειες Φραγκούλης) για την χορηγία των σετ προπονήσεως στην ανδρική ομάδα και εύχεται καλή πορεία στην Γ Εθνική κατηγορία.

gkaragkanis-1

Τέλος, η Ακαδημία της Δήμητρας θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και τους εύχεται καλές σπουδές.

Συντάκτης

Άρθρα : 18544
Scroll to top