Γιαλιάς : «Ηρθα για να βγούμε Α’ Εθνική»

 

Έμπλεος ενθουσιασμού για την υποδοχή αλλά και το αγκάλιασμα της πόλης ο Χ. Γιαλιάς στις δηλώσεις του μίλησε μόνο για άνοδο

Έμπλεος ενθουσιασμού για την υποδοχή αλλά και το αγκάλιασμα της πόλης ο Χ. Γιαλιάς στις δηλώσεις του μίλησε μόνο για άνοδο. Χαρούμενος για την πρώτη στα Τρίκαλα εμφανίστηκε και ο νέος επενδυτής που με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα υποδέχθηκε τους παίκτες τους συνεργάτες αλλά και τους δημοσιογράφους. Σε δηλώσεις του μάλιστα προς τα τοπικά ΜΜΕ ήταν αφοπλιστικός αφού όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση για το νέο ξεκίνημα ανέφερε τρεις (όλες κι όλες) λέξεις:: «Ηρθα Τρίκαλα, α’ Εθνική, τελεία»!!!

Ο νέος επενδυτής του ΑΟΤ ερωτώμενος για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ διευκρίνισε  πως αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ μιλώντας για το χτίσιμο της ομάδας έστρεψε χέρι και βλέμα προς τους παίκτες και είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: κοιτάξτε. Είναι μια πλήρης ομάδα με πολύ καλούς παίκτες , πιστεύω πως θα πάμε καλά είμαι ικανοποιημένος από την υποδοχή όλων και κυρίως των φιλάθλων και υπόσχομαι να κάνω το παν για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω τώρα κι εσείς να με κάνετε Τρίκαλα» ανέφερε χαρακτηριστικά λίγο πριν κλείσει τις δηλώσεις του ενώ διευκρίνισε επίσης πως θα είναι αυτός μπρoστάρης στην ΠΑΕ λέγοντας με στόμφο : όπως και στις επιχειρήσεις μου έτσι και στην ομάδα , εγώ θα ηγηθώ της Π[ΑΕ, έχω και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, δεν είναι καλό, αυτό;» αναρωτήθηκε βγάζοντας έτσι και ένα τόνο χιούμορ στην απάντηση.

Δηλώσεις Βαζάκα

στο δέσιμο με την πόλη αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαζάκας: και είπε χαρακτηριστικά  «Για μένα είναι ευλογία που ήρθα πάλι σε αυτή την ομάδα. Την αγάπησα και αγαπήθηκα. Ξέρω τη δυναμική έχει η ομάδα όπως και ξέρω τι θα δώσει ο κύριος Γιαλιάςγι’ αυτή την πόλη και την ομάδα. Η συνεργασία μου μαζί του και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, θα καταφέρουμε αυτό που δεν έγινε τότε, να ανέβουμε στην Α’ Εθνική».

 

SONY DSC