Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Γιαλιάς: «Θα γίνω δημότης Τρικάλων, δεν παίζω τυχερά παιχνίδια»

Γιαλιάς: «Θα γίνω δημότης Τρικάλων, δεν παίζω τυχερά παιχνίδια»

DSCF4797

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε σήμερα το νέο αφεντικό του ΑΟΤ.

Μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, Νίκο Πούλιο και Κώστα Τσέκλημα σημείωσε:
«Είναι πολύ ωραία τα Τρίκαλα. Από τον περιφερειακό πέρναγα , μέσα δεν είχα μπει ποτέ. Να ενωθεί μια πόλη, να προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε να πάμε στην Α΄Εθνική την ομάδα σας, μας. Είναι δύσκολη κατηγορία γιατί είναι καλές ομάδες αλλά εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος το τιμ και οι παίκτες είναι μια χαρά. 19 ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι των οποίων είναι παίκτες της Α΄Εθνικής. Έτσι δεν πρέπει (για τη μεταγραφή Σικαλιά).
Δεν ξέρω θα συσκεφθώ με τον προπονητή και αν υπάρχουν ελλείψεις και αν έρθει θα είναι υψηλών στόχων. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Τους παίκτες θα τους επιλέξει ο κ. Βαζάκας που θα μείνουν από το ρόστερ. Ήδη συμφώνησα με τους Σκούπρα και Βαγγελή τώρα θα δει ο προπονητής με τους άλλους παίκτες.
Για το πως τον υποδέχθηκαν: Με πολλή ζεστασιά. Μου είπαν πως είμαι ο μοναδικός πρόεδρος που έχω ενώσει όλους. Παλαίμαχους, Σακαφλιάδες και ερασιτεχνική. Έχουν πολλά χρόνια να τα δούνε. Αυτός είναι ο στόχος. Όλοι μαζί . Τα Τρίκαλα ανήκουν στον κόσμο τους. Δεν ανήκουν σε κανένα Γιαλιά απλώς εγώ ήρθα να βοηθήσω το έργο. Είχα πολλά τηλέφωνα με πολύ ζεστασιά για αυτό το λόγο είμαι εδώ. Δικαιώματα δεν θέλω να δώσω. Δεν ανήκω σε κανένα άρμα , δεν παίζω τυχερά παιδιά. Ήρθα σε μια πόλη να πάμε ενωμένοι για ένα κοινό στόχο που είναι δύσκολος. Για τα όσα έχουν γραφεί κατά καιρούς για τον παρορμητικό χαρακτήρα του:
«Δεν θέλω να χάνω ούτε στο δίτερμα. Εσείς θέλετε; Αυτό το αλατοπίπερο πες πως εγώ το έχω λίγο παραπάνω (σ.σ για όσα κατά καιρούς έχουν αναφέρει για το χαρακτήρα του).
Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Μόλις δω την ζεστασιά του κόσμου, ευελπιστώ να με κάνετε να αγοράσω σπίτι στα Τρίκαλα, να με κάνετε και δημότη Τρικάλων δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι Χιώτης. Να δω πως πάει το πράγμα σιγά σιγά».
Σε ποιούς τομείς θα οργανωθούν: «Έφερα αυτά που σας λείπανε. Ένα λεωφορείο, πλυντήρια υλικά αυτά που δεν φαίνονται, κρεβάτι φυσιοθεραπείας. Το πούλμαν είναι γεμάτο. Για να ανεβούμε Α΄Εθνική πρέπει να λειτουργήσουμε επαγγελματικά. Με τον Βαζάκα προπονητή. Το 80 % λειτούργησε καταλυτικά. (σ.σ για να έρθει στα Τρίκαλα). Έχω πάθει πλάκα με τα Τρίκαλα.
Για τα φιλικά: Μέσα στο μήνα θα έρθει η ΑΕΚ εδώ γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη».

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top