Η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχεται την πρόταση Γιαλιά

Mετά τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Διοικούσα εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει τα παρακάτω…

Η προσωρινή διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τα εξής:
1. Μετά την δημόσια αποχώρηση του κ. Κουτσούρη της 17-08-2015, απευθύναμε δημόσια πρόσκληση σε οιονδήποτε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση να αναλάβει την ομάδα και να καλύψει το μετοχικό της κεφάλαιο.
2. Ως καταληκτική ημερομηνία, για λόγους νομικής και οικονομικής πρόνοιας προετοιμασίας της διαδικασίας, ετέθη η 22-08-2015.
3. Μοναδική πρόταση, με συγκεκριμένα μάλιστα οικονομικά και πραγματικά δεδομένα, ήταν του κ. Χρήστου Γιαλιά.
4. Η διοικούσα επιτροπή μετά τα παραπάνω και πάντα σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη, τους βετεράνους, τη Δημοτική αρχή, τους οργανωμένους αλλά και τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, αυτονοήτως συστρατεύθηκε με την κυρίαρχη άποψη της πόλης και ολόκληρου του Νομού και αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Γιαλιά, ατύπως από ημερών, όπως ενημέρωσε το επιτελείο του κ. Γιαλιά, και τυπικά και δημοσίως και δια της παρούσης.
5. Οιαδήποτε έτερη “πρόταση”, δεν περιήλθε ποτέ επισήμως στην διοικούσα επιτροπή, θα ήταν δε ούτως ή άλλως εκτός προθεσμιών, οι δε φημολογούμενες “προτάσεις” ως μόνο στόχο έχουν τη διάλυση του ΑΟ Τρίκαλα, οι δε περιφέροντες αυτές θα φέρουν και το βάρος της οικείας ευθύνης.
6. Κατόπιν των παραπάνω η διοικούσα αναμένει την τελευταία επίσημη τοποθέτηση και συνάντηση με τον κ. Γιαλιά και το νομικό του επιτελείο, για να προχωρήσουν και ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες.

aot7