Στήριξη διαρκείας για τον Ασκληπιό

Τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες στήριξης στην φετινή προσπάθεια του Ασκληπιού.σάρωση.jpg 1

Μια προσπάθεια που γίνεται ακόμη ποιο δύσκολη εφ΄ενός με την συμμετοχή των γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία και εφ΄ ετέρου απ΄ την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι.

Με την επάνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ο Σύλλογος επιτυγχάνει για άλλη μία φορά να κάνει γνωστή την Πόλη των Τρικάλων στον αθλητικό χάρτη, μια και για όλο το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα θα βρίσκεται στα πάνω ράφια της δημοσιότητας.

Για άλλη μια χρονιά ο Ασκληπιός πιστός στις βασικές του αρχές θα πορευτεί δίνοντας την δυνατότητα σε αθλήτριες της περιοχής να ζήσουν το ταξίδι της Α2 Εθνικής κατηγορίας, κάνοντας μόνο πάρα πολύ μικρές προσθήκες.

Γνωρίζουμε σαν ομάδα την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Γι αυτό η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική για την αντιμετώπιση. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να μπορεί να υπάρχει  ένα κύτταρο αθλητισμού στην Πόλη των Τρικάλων, ένας χώρος που θα δίνει την δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες της περιοχής να ζήσουν το όνειρό τους κοντά στον αθλητισμό και μια ομάδα που θα κάνει γνωστή την Πόλη στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Για όλα αυτά καλούμε όλους να βοηθήσουν με την αγορά τις κάρτας μέλους δίνοντας την δυνατότητα στον σύλλογο να προσφέρει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή