Πολλοί μνηστήρες για τον ΑΟΤ

142288763493_lrg

Συνεδρίαση του Ερασιτέχνη με αφορμή τις νέες εξελίξεις.

Οι μέρες περνούν και στον ΑΟΤ η αγωνία κορυφώνεται για το ποιός θα είναι ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που θα πάρουν τις τύχες της ομάδας και της νεοσύστατης ΠΑΕ στα χέρια τους. Απόψε υπήρξε νέα συνεδρίαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη προκειμένου να εξετάσουν την όλη κατάσταση και τις πιθανές προοπτικές.

Με τον Βαγγέλη Πλεξίδα τα πράγματα έχουν “κολλήσει” καθώς δεν υπήρξε νέο ραντεβού τις τελευταίες μέρες. Ο Πλεξίδας απο την πλευρά του υποστηρίζει πως αν ασχοληθεί θα τα πάρει όλα πάνω του και σε καμμία περίπτωση δεν θα συνεργαστεί με κάποιον άλλον.

Στο προσκήνιο έχει εμφανιστεί και ο εκ Δενδροχωρίου ορμώμενος επιχειρηματίας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Portioli (Καφές) στην Ελλάδα Νίκος Παππάς ο οποίος φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την ανάαμειξη του σε συνεργασία με άλλους επιχειρηματίες.

Υπάρχει πάντα ο Κατσιγιάννης που κάνει κινήσεις μαζί με τον μάνατζερ Αγγέλη ενώ σήμερα κυκλοφόρησε και το όνομα γνωστού παράγοντα ομάδας της Βορείου Ελλάδας που δεν έχει και τόσο καλή έξωθεν μαρτυρία. Αναμένουμε λοιπόν…