Παραίτηση προέδρου στο Νεοχώρι

 

Δεν έγινε καλή αρχή στην καινο΄θυρια σεζόν για το Διγενή Νεοχωρίου αφού ο  πρόεδρος Βασίλης Σακελλαρίου έκανε γνωστή την παραίτηση του

Δεν έγινε καλή αρχή στην καινο΄θυρια σεζόν για το Διγενή Νεοχωρίου αφού ο  πρόεδρος Βασίλης Σακελλαρίου έκανε γνωστή την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο του Διγενή.
Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης αναφέρει…Υποβάλλω την παραίτηση μου απο πρόεδρος του ΔΣ του ΑΟ Διγενής για τους παρακάτω λόγους:
1. Δεν ανέχομαι να εμπλέκουν το αθλητικό ιδεώδες με τον παλαιοκομματισμό και την ψεύτικη υποσχεσιολογία των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Θεωρώ εμπαιγμό και κοροϊδία τις ανούσιες διακηρύξεις και διαβεβαιώσεις του δημάρχου Φαρκαδόνας σε πολιτιστική εκδήλωση του σωματείου μας. Η δήλωση του ότι αγαπάει την Οιχαλία όπως το χωριό του, διαψεύδεται από τα πεπραγμένα του.
Στη μεγαλύτερη δημοτική κοινότητα, δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε ένας δημοτικός υπάλληλος για την εξυπηρέτηση των κατοίκων. Πρόκειται για συνειδητή υποβάθμιση.
Αποτελεί ντροπή να εκμεταλλεύεται δραστηριότητα του αθλητικού συλλόγου, για να δικαιολογήσει την απραξία έργου, την ολιγωρία και την αδιαφορία του για την Οιχαλία.
2. Δε δέχομαι να χρησιμοποιεί και να εκμεταλλεύεται το βήμα και το μικρόφωνο εκδήλωσης για παραπλάνηση των μεταναστών, δηλαδή των αιμοδοτών της Ελληνικής Οικονομίας. Υποσχέθηκε βοήθεια εν γνώση του ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν λόγω μην ύπαρξης έστω και ενός υπάλληλου στο τέως δημαρχείο Οιχαλίας. Οι μετανάστες σύντομα θα οργανωθούμε και θα δράσουμε για το καλό το τόπου μας