Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Το…τελειωτικό χτύπημα στον Κουτσούρη

Το…τελειωτικό χτύπημα στον Κουτσούρη

 

Με την απατηλή ψευδαίσθηση της μεταφοράς χρημάτων  από την πώληση της Κασσιόπης ζούσε καιρό τώρα ο Χάρης Κουτσούρης

Σήμερα πήρε την…τελειωτική του απάντηση και έβαλε τέλος στις ψευδαισθήσεις που μόνος του δημιούργησε (και οι αυλοκόλακές που τον περιτριγύριζαν  συντηρούσαν…) οδηγώντας ωστόσο σε αδιέξοδο και την ομάδα των Τρικάλων

Ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, ενώ η Κέρκυρα υποβιβάζεται οριστικά στην Football League. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που κατέθεσε η Κέρκυρα επιβεβαιώνοντας τον υποβιβασμό της και κρατώντας τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ. Με την υπ’ αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top