Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Τα βρόντηξε ο Κουτσούρης απ τον ΑΟΤ !!!

Τα βρόντηξε ο Κουτσούρης απ τον ΑΟΤ !!!

DSCF4302

Ο Κερκυραίος επιχειρηματίας  ανακοίνωσε την φυγή του απο τον ΑΟΤ.

Με μία λιτή  δήλωση  που δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας πέραν της προφανούς , ο Χάρης Κουτσούρης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα των Τρικάλων τονίζοντας  μάλιστα  με εμφατικό τρόπο πως η οικονομική του αδυναμία, είναι συνεπακόλουθο  της πτώσης της Κέρκυρας, αλλά και της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στον ΑΟΤ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Κατόπιν συνάντησης με τον ερασιτέχνη και την πενταμελή διοικούσα επιτροπή, τη Δευτέρα 17/8/2015 και ώρα 23:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και κατόπιν προτροπής τους, επειδή η ομάδα έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο, αποφάσισα και λόγω των συγκυριών με τα capital controls και της πτώσης της ΠΑΕ Κέρκυρας από τη Super League, στο συμβόλαιο το οποίο βασιζόμουν και το οποίο έχασα, να παραιτηθώ από την θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
Είναι ευπρόσδεκτος ο οποιοσδήποτε νέος επενδυτής και υποψήφιος μεγαλομέτοχος να αναλάβει και υπόσχομαι να τον βοηθήσω σε όποιο θέμα έχει με την στελέχωση της ομάδας.
Δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κανένα και το θέμα της ομάδας παραμένει ανοικτό και έγκειται στις αρμοδιότητες του ερασιτέχνη να αποφασίσει τον επόμενο συνεργάτη.
Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στα 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα και κατάφερα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να επαναφέρω τον ΑΟ Τρίκαλα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Δυστυχώς οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και η οικονομική μου στενότητα δεν μου επέτρεψε να ολοκληρώσω το όνειρο μου για άνοδο του ΑΟ Τρίκαλα στην Super League και επαναλαμβάνω ότι είμαι στη διάθεση του κάθε επενδυτή να βοηθήσω στην συνέχιση της πορείας του ΑΟ Τρίκαλα προς την άνοδο.
Με τιμή
Χαρίτων Κουτσούρης

Συντάκτης

Άρθρα : 18554
Scroll to top