Πάει Λάρισα ο Καμπλιώνης!

kamplionistrikala_610x400
Σύμφωνα με Λαρισινό σάιτ ο ΑΟΤ χάνει μία απο τις σημαίες του.

Ο ΑΟΤ βρισκόταν στο Καρπενήσι μαζί με την ΑΕΛ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με αρκετά προβλήματα να είναι υπαρκτά. Ο σχεδιασμός της ομάδας του γειτονικού νομού ξεκίνησε με τους παίκτες να μην έχουν πάρει τις προκαταβολές που έχουν ζητήσει, που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να μην έχουν υπογράψει συμβόλαια, ενώ η διοίκηση δεν είχε καταβάλει και οφειλές από την περασμένη σεζόν. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν χειρότερα με την επιστροφή της ομάδα στη βάση της και τον κ. Κουτσούρη να ζητάει… χρόνο και υπομονή αρχικά, ενώ στη συνέχεια να δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει στην ομάδα.

Την περασμένη Κυριακή (9/8), ο Ράτκο Ντόστανιτς έχοντας δώσει ρεπό στους παίκτες από τις προπονήσεις, βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλικό των Τρικάλων με την Καλλιθέα, με τον προπονητή να μένει εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Αντώνη Καμπλιώνη. Κάπου εκεί αρχίζουν να εμφανίζονται και οι “καραμπόλες”.

Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε από την προετοιμασία την Δευτέρα (10/8) από το Καρπενήσι, ενώ και η ομάδα του ΑΟΤ, βλέποντας πως υπάρχει πίεση από την πλευρά των παικτών για τα χρήματα που ζητούσαν, αποφάσισε να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας μία μέρα μετά, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής την Τρίτη (11/8).

Με το που το έμαθε αυτό η πλευρά της ΑΕΛ κινήθηκε “αστραπιαία” για την απόκτηση του μέσου. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, αλλά και ως κεντρικός μέσος. Είναι Ελληνογερμανός και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε ακαδημίες της Έρλανγκεν και της Ρέγκενσμπουργκ, για να μεταβεί στη δεύτερη ομάδα της δεύτερης. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Φρέιερ Τους, για να έρθει το 2011 ξανά στην Ελλάδα και στα Χανιά, όπου και αγωνίστηκε στην Κρήτη μέχρι τη σεζόν 13/14 για να βρεθεί πέρυσι στα Τρίκαλα και να κερδίσει την άνοδο με τον ΑΟΤ.

Ο Καμπλιώνης την περασμένη χρονιά είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο, ενώ σκόραρε και εννέα φορές. Μάλιστα έχει επέλθει αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αν όλα ολοκληρωθούν θετικά.
Πηγή: larissasportnews