Πρώτο φιλικό τεστ για την Κ17

P8133559-Αντιγραφή-780x439Ηττήθηκε απο τον Πορταϊκό με 1-2.

Το πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας έδωσε η Κ17 του Α.Ο.Τρίκαλα με αντίπαλο τον Πορταϊκό Πύλης στο γήπεδο Φλαμουλίου. Η φιλοξενούμενη ομάδα επικράτησε με 2-1. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες σε αυτό το πρώτο παιχνίδι και να διαπιστώσουν τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία. Ανοιχτό ματς, εκτός από τα γκολ οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν περισσότερο. Με τρεις διαφορετικές 11αδες έπαιξε η Κ17. Η οποία προηγήθηκε 1-0 στο 12΄με γκολ του Τσαρούχα σε κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Μαγγάτου στην περιοχή. Ο Πορταϊκός ισοφάρισε 1-1 στο 30΄ με κοντινό πλασέ του Μανώλη και έκανε το 1-2 στο 52΄με τον Τσάκα να βγαίνει μόνος του στο ύψος της περιοχής και να πλασάρει εύστοχα την μπάλα στην δεξιά γωνία.

Η Κ17 είχε δοκάρι στο 36΄με μακρινό σουτ του Ζωγράφου με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο.

Διαιτητές του φιλικού οι Βουτσελάς-Αβραάμ-Μουστάκας

Κ17 Α.Ο. Τρίκαλα 1η ομάδα: Mήτσιος, Μπένγκο,Μπαούσης,Σακελλάριος,Τσιρογιάννης,Μαγγούτης,Λιάκος,Ντόκος,Τσαρούχας,Γκόγκα.

Κ17 Α.Ο.Τρίκαλα 2η ομάδα: Γιώτας,Βασιλόπουλος,Τεντολούρης,Σάββας,Γούλας,Χατζηγεωργίου,Μπανάσιος,Νταής,Βρανίστης,Ζωγράφος,Αθανασίου.

Κ17 Α.Ο.Τρίκαλα 3η ομάδα: Κονόμι, Κοθράς,Ρέμπελος,Ζάρρας,Περιστέρης,Βλησσάρης,Τσιαντούλας,Μπακατσής,Μπρουζούκης,Χατζής,Μπαρτζιώκας,Νάκος, Αλεξανδρής.

Πορταϊκός Πύλης:   Γκατζής, Βαγενάς Σ, Βαγενάς Ι, Τσιονάρας, Τσιαμπαλής,Γαγάκης,Μάστορας, Μπαμπατσιάς, Παντέρας, Μανώλης, Κωνσταντούλας.

Έπαιξαν και οι :Ρούσσας, Μπαμπατσιάς Κ, Πατέρας, Δούλαλας Κ, Δούλαλας Π, Τζιοβάρας.